Z. Musiol 40. (p.)
. Frizoni 66.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom další překvapení nedopustil, Sedlčany poprvé na jaře prohrály


Branky


40. Z. Musiol (p.) , 66. . Frizoni
16

Na podzim vyhráli hráči Lomu v Sedlčanech vysoko 6:0. Lom v minulém kole nešťastně prohrál na umělé trávě v Berouně 1:0. Sedlčany doma dokázaly otočit zápas s Jindřichovým Hradcem. Sedlčanští na jaře vyhráli oba zápasy a díky tomu se odlepili ode dna tabulky. Přečtěte si v článku jak si vedly oba celky v tomto utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padla pouze jedna branka

Do zápasu už byla k dispozici i lomská posila, která dorazila z Mýta. Jedná se o brazilského ofenzivního záložníka Bernardo Frizoni Da Cruz Dias. Od samého začátku bylo na domácích vidět, že chtějí odčinit porážku z minulého kola. Domácí byli celý poločas aktivnější na míči. Měli více brankových příležitostí. Hosté z města hermelínů především hrozili hrozili z brejků. Branky se fanoušci na Svépomoci dočkali až ve 40 minutě. Hlavní rozhodčí ukázal na pokutový puntík. Míč si vzal Zbyněk Musiol, brankář skočil na druhou stranu - 1:0. Do konce poločasu už branka nepadla, do šaten šli teda veseljší domácí.

Navýšení skóre a čistý konto vzadu

Do druhého poločasu šli domácí s tím navýšit rozdíl ve skóre. V prvním poločasu měli příležitostí víc než dost. Branka padla ale až v 70. minutě. Do velkého vápna dostal míč Bernardo Frizoni, který dotlačil míč za záda sedlčankého brankáře - 2:0. Debut v novém týmu v základní sestavě a hned vstřelil branku. Domácí zbytek zápasu dohrávali především ze zabezpečené obrany. Stále byli více na míči, ale branku už přidat nedokázali. Připisují si tak další body do tabulky. Sedlčany poprvé na jaře prohrály, v dalším kole přivítají dalšího aspiranta na postup Přeštice. Lom cestuje do Hořovic.



Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - M. Mácha [-] , D. Neužil [-] , . Frizoni [-] (70. M. Rabiňák [-] ) , Z. Musiol [-] , J. Madar [-] (77. P. Kavka [-] ) , L. Pfeifer [-] , M. Grobár [-] , L. Janů [-] , F. Vysušil [-] , J. Rabiňák [-] (87. D. Do Trung [-] )

TJ Tatran Sedlčany
L. Dřevojan [-] - L. Brotánek [-] , F. Hofman [-] , M. Krůta [-] (72. D. Čipera [-] ) , Š. Sosnovec [-] - M. Kdolský [-] , M. Dvořák [-] (72. J. Kouklík [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Repetný [-] - M. Sirotek [-] (64. M. Habart [-] ) , M. Sochůrek [-] (58. P. Haas [-] ) -

ŽK: 60. D. Neužil - 45. F. Hofman , 57. Š. Sosnovec , 70. M. Krůta .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Peschel Filip - HÁNYŠ Martin, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lom zatím nepředstavuje sílu z podzimu, ale v tomto utkání vyhraje.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra hostů

Podle mých zpráv by měl být k dispozici Matěj Habart, který se již vrátil z reprezentace v Portugalsku. Jeho přínos bude rozhodující.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích