J. Zajíček 30. (p.)
J. Zajíček 87. (p.)
M. Lukeš 94.
3:2
(1:2)
15. M. Kapolka
40. M. Kapolka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři pokutové kopy a oslavy byli slyšet přes katakomby až na Švihov


Branky


30. J. Zajíček (p.) , 87. J. Zajíček (p.) , 94. M. Lukeš - 15. M. Kapolka , 40. M. Kapolka (p.)
16

Poslední vzájemný zápas se odehrál v městě lázní. Tehdy Viktoriáni rozhodli až v posledních deseti minutách. Klatovy do této doby doma prohrály pouze jednou a to v derby s Přešticemi. Ale klatovští za letošní dva zápasy získaly pouze bod po remíze v Budějovicích. Klatovští se představí před svými fanoušky letos vůbec poprvé. Mariánské Lázně na tom nejsou o moc lépe. Z prvních dvou utkání získali také pouze bod, když nedokázali udržet vedení proti Katovicím. Přečtěte si jak vypadal zápas ve kterém byli viděny čtyři pokutové kopy a dokonalý obrat v závěru v podání domácích! Nezapomeňte si prohlédnout i galerii z utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři penalty za první poločas

Do zápasu vstoupili domácí Klatovy se změnami oproti zápasu v Mýtě. Mezi tři tyče se tentokrát postavil Novák místo Valeše. Do pole byl k dispozici i klatovský kapitán Mészáros, který nahradil Brabce. Do utkání lépe vstoupili hosté, když je do vedení poslal mladý záložník Mariánských Lázní Martin Kapolka - 0:1. Následně dostali domácí obrovskou příležitost v podobě pokutového kopu. Míč si vzal Martin Janda, který bohužel pokutový kop neproměnil. Zanedlouho rozhodčí nařídil pokutový kop znovu. Na puntík si míč položil tentokrát Jan Zajíček, ten nenapodobil svého spoluhráče a míč uklidil do sítě - 1:1. Aby to hostům nebylo líto, dostali šanci v podobě pokutového kopu také. Míč si vzal Martin Kapolka, který penaltu proměnil už v minulém kole proti Katovicím. V Klatovech byl také úspěšnější hráč Viktorie - 1:2. Hosté znovu vedli díky Kapolkovi. Do šaten se šlo tedy za příznivějšího stavu pro hosty z lázeňského města. 

Otočku si domácí připravili na závěr

Skóre z prvního poločasu zůstalo stejné až do 86. minuty. Aby toho nebylo málo, kopala se znovu penalta. Čtvrtý pokutový kop v zápase si vzal na triko znovu Jan Zajíček. Jednu penaltu už v tomto zápase kopal a dokázal ji proměnit. Ano, proměnil i další a je v tomto zápase opět srovnáno - 2:2. Ještě stále není konec. Ve čtvrté minutě nastavení se za domácí prosadil Michal Lukeš - 3:2. Taková divočina, co se tam děla, nebyla viděna ani na žádném finále žádného mistrovství či Ligy Mistrů. Otočka skóre jako z učebnice. Oslavy klatovské branky byli slyšet přes katakomby až na Švihov.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , J. Zajíček [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (62. J. Brabec [-] ) , M. Šoul [-] , A. Aizner [-] (66. A. Vacek [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] (35. F. Florian [-] ) , J. Dobřanský [-] , M. Skopový [-] , D. Samek [-] , J. Prokš [-] , P. Kořistka [-] - D. Pěček [-] , M. Drahorád [-] , M. Kapolka [-] (87. F. Chlad [-] ) - P. Holub [-] (62. K. Maule [-] ) -

ŽK: 40. J. Zajíček , 59. J. Sojka , 70. M. Šoul , 94. M. Lukeš - 7. M. Lukáš , 21. J. Prokš , 29. D. Šmejkal , 86. M. Skopový .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - TUPÝ Petr, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pod černou věží se z města karafitů body nevozí a Mariánky zde neuspějí.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnané utkání, přikláním se na stranu Mariánských Lázní, které budou bodovat na plno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích