Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 10:30

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvíce branek padlo v závěru utkání


Branky


15

Rezervní Dynamo naposled hrálo v Chebu, kde ztratili vedení v závěru utkání po rohovém kopu. Mýto si doma stačilo poradit s jedním z nejstarších klubů v Česku. První tým Dynama má momentálně reprezentační pauzu a tak se dalo čekat nějaké posílení z A týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vild držel naději pro Slavoj

 Do zápasu šli oba týmy se změnami, oproti předešlému zápasu. Za rezervu nastoupil Matveev místo Šestbauera. Mýto vyslalo místo Staňka, který zůstal pouze na lavičce, Renzu. Utkání začalo lépe pro domácí rezervu. Už v 9. minutě po zbytečné ztrátě míče hostujícího obránce u vlastního vápna za to vzal kapitán Dynama Jiří Kladrubský a míč se zastavil až v síti - 1:0. Celý poločas byli aktivnější domácí. Hostující Slavoj téměř k ničemu nepouštěli. Mýtští zůstali hlavami ještě v autobuse. Dynamo spalovalo jednu šanci za druhou a ne a ne překonat brankáře Vilda. Právě díky hostujícímu brankáři ten rozdíl ve skóre nebyl vyšší. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Od Mýta úplně jiný poločas než ten první

Do druhého poločasu šli hosté se změnami především směrem do ofenzivy. Nový, Buršík a Vileta zůstali v šatně, ze střídačky se dostali na hřiště Pecháček, Lávička a Brož. Druhý poločas vypadal úplně jinak než první. Slavoj vyrovnal hru Dynama. Hosté vytvářeli šance, některé pokusy ale skončili u finální či předfinální přihrávky. Až v 86. minutě se po souboji ocitl na zemi hráč Mýta, od něhož se trochu komicky míč odrazil k Danielu Skopovému, který vymetl snad všechny pavučiny v brance Lercha - 1:1. Někomu z Dynama se v tu chvíli určitě vybavilo utkání v Chebu z minulého kola. Uz to vypadalo, že Mýto i po tragickém prvním poločasu si odvezou bod, ale za minutu to bylo jinak. Za obranu dostal skákavý míč Tadeáš Bečvář, který akrobaticky zakončoval úspěšně - 2:1. Znovu vedlo Dynamo! Hosté se ještě snažili bod vybojovat, ale opak se stal pravdou. Po protiútoku na levé straně se míč dostal na velké vápno k Tomáši Hákovi, který měl klid na zpracování i střelu, kterou vyslal k tyči za záda Vilda - 3:1. Domácí už jen zkorigovali stav utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Dynamo České Budějovice B
Trenér Matěj Spěváček: Kdybychom po prvním poločase prohrávali 5:0 nikdo by se nedivil. Jen díky Vildovi to bylo jen o jednu branku. Tudíž jsme byli stále ve hře. Do druhého poločasu jsme šli se změnami, které se nám vyplatili. Hru jsme oživili, najednou jsme byli na hřišti i my a nejen Dynamo. V závěru jsme díky krásné brance Skopového srovnali. Ale asi jsme byli tak naivní, že jsme vzápětí branku zase obdrželi. Je to velká škoda, myslím si, že bod jsme si odvézt mohli.




Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - Š. Pineau [-] (84. J. Rataj [-] ) , N. Penner [-] (92. L. Perina [-] ) , J. Kladrubský [-] , J. Malecha [-] (68. T. Hák [-] ) , M. Matveev [-] , J. Brabec [-] , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Nový [-] (46. M. Brož [-] ) , D. Skopový [-] , M. Patrovský [-] , F. Renza [-] (88. S. Staněk [-] ) , M. Brož [-] , M. Buršík [-] (46. M. Lávička [-] ) , A. Brudna [-] , M. Růžička [-] , J. Hereit [-] , K. Vileta [-] (46. O. Pecháček [-] )

ŽK: 75. T. Hák - 88. S. Staněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - DOHNAL Lukáš, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: výhra domácích

Tým už se sehrál a měli bychom se začít vézt na vítězné vlně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích