3:1
(1:0)
76. M. Janda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto dokázalo uhlídat rychlá klatovská křídla


Branky


28. M. Nový , 72. K. Vileta , 74. D. Skopový - 76. M. Janda (p.)
16

Pro klatovský je to už druhý venkovní zápas na jaře. V prvním se rozešli smírně po bezbrankové remíze s rezevou Českých Budějovic. Mýto vedlo na jihučech v Katovicích už 0:2, i přesto si z břehu Otavy nepřivezli ani bod. Poslední vzájemný zápas vyhráli Klatovy rozdílem tři branek. Všechny branky vstřelili až ve druhém poločase. Jak vypadal tento zápas, který hostil Slavoj? Padali branky i v prvním poločase nebo si to aktéři na hřišti nechali až na druhý poločas? Přečtěte si v článku a nezapomeňte na galerii ze zápasu od Davida Korandy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance velmi chudý první poločas, i přesto branka padla

První poločas byl od obou týmů velice nepřesný. Nepřesnosti byli viděny na obou stranách, proto v prvním poločase nebyli žádné gólovky ani na jedné straně. Klatovy zahrozily domácího Vilda jen jednou či dvakrát, ale pro brankáře domácích žádná těžká práce. Domácí si také moc příležitostí nevypracovali. I přesto nějaká branka padla. Od domácího obránce se míč ocitl až na hrotu u Michala Nového, který si dobře pokryl míč a následně i vypálil směrem k zadní tyči, kam také míč došel a zapadl za brankovou čáru - 1:0. Do konce poločasu už se nestalo nic, co by stálo za zmíňku. Do šaten šli šťastnější, díky svému sniperovi, hráči Slavoje.

Branky přece jen začaly padat

Do druhého poločasu šly celky bez změn. Pro domácí bylo důležité nedostat rychlou branku a nenechat posadit hosty na koně. To jsem jim podařilo, i přesto se v 72. minutě skóre měnilo. Po faulu u domácí střídačky se kopal volný přímý kop. Míč letěl do vápna, kde hosté nebyli důrazní, na míč si naběhl Karel Vileta, který navýšil brankový rozdíl - 2:0. A za dvě minuty padla další branka. Po faulu na jednoho z domácích se výkopu z vlastní půlky ujal brankář Vild. Na druhé straně hřiště našel hlavu svého spoluhráče. Míč se dostal až k Danielu Skopovému, který si potáhl míč do vápna a uklidil míč na zadní tyč - 3:0. A za další dvě minuty padla další branka! Do vápna se dostal hostující hráč, který zastavil až faulující hráč Slavoje. Pokutového kopu se ujal kapitán hostů Martin Janda, míč poslal na druhou stranu, než brankář skákal - 3:1. Po proměněném pokutovém kopu hosté chtěli rychle vzít míč a urychlit hru, ale v tom jim bránil domácí brankář. Žlutá karta padla tedy na obou stranách. Domácí si vedení už pohlídali a tak mohli slavit první zisk tří bodů na jaře. 

V dalším kole jede Slavoj za rezervou Českých Budějovic. Klatovy čeká první domácí zápas na jaře, přivítají Viktoriány z Mariánských Lázní.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Trenér Matěj Spěváček: Hráče jsme upozorňovali na klatovskou sílu do ofenzívy. Apelovali jsme na hráče i o přestávce, že nesmíme přestat hrát, že Klatovy to stále budou kopat na svého hroťáka a následně to budou házet ma svá rychlá křídla, ze kterých těží. To se nám v defenzívě víceméně dařilo. Kluky bych chtěl pochválit za bojovnost a týmovost. Byl to těžký zápas, ale z Mýta se body prostě vozí těžko. Jsem rád, že jsme zápas zvládli.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Nový [-] (69. O. Pecháček [-] ) , M. Patrovský [-] (86. T. Hatina [-] ) , D. Skopový [-] (86. M. Lupáč [-] ) , M. Buršík [-] (63. F. Renza [-] ) , M. Brož [-] , S. Staněk [-] (63. M. Lávička [-] ) , K. Vileta [-] , M. Růžička [-] , J. Hereit [-] , A. Brudna [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Aizner [-] , M. Lukeš [-] , J. Sojka [-] , J. Brabec [-] (70. T. Daněk [-] ) , J. Zajíček [-] , Z. Krejčiřík [-] , A. Prančl [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] , M. Šoul [-]

ŽK: 77. J. Vild , 78. D. Skopový - 77. M. Janda .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kříž Lukáš - KUBEC Václav, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: remíza

Mýto u nás předvedlo solidní výkon a Klatovy vyválčily bod na Dynamu. Tipuji vyrovnaný zápas, který skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích