1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrovské překvapení se událo v Berouně


Branky


16

Zápas druhého s posledním se odehrál v sobotu v Berouně Na Máchovně. Poslední vzájemný zápas se odehrál na domácím hřišti Lomu, kde domácí zvítězili 3:0. Berounští doma zvítězili pouze dvakrát. Jihočeši se nedokázali prosadit pouze jednou, jinak v každém zápase se radovali minimálně jednou. V minulém kole středočeši prohráli nejmenším možným rozdílem v Jindřichově Hradci. Lom dokázal otočit stav v těžkém zápase, když přivítali Rokycany. Zápas týmu, který pomýšlí na postup do ČFL, proti celku, který bojuje o každý bod v boji o udrzění v Divizi. Jak tento zápas vypadal, si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná gólovka branku také nepřinesla

Jihočeši dorazili do Berouna bez brankáře Matouška i bez zkušeného Šimáka. Mezi tři tyče se tedy postavil debutant Pavelec a šanci také dostal oproti domácímu zápasu Do Trung. Do největší šance se dostali hosté. Střelu hostujícího kapitána zastavilo až břevno, od kterého se míč odrazil k Máchovi, který se nepovedenou hlavičkou neprosadil. První poločas nebyl pro oko diváka moc koukatelný. Lom nepředváděl úplně dobrý výkon, hosté se také moc nepředvedli. Prvních pětačtyřicet minut skončilo bezbrankovou remízou. 

Ze šaten hostů vycházelo o dva hráče méně. V šatně zůstal Vávra s Do Trungem a ze střídačky šel do zápasu Neužil s Vysušilem. Do druhého poločasu hosté vstoupili ofenzivněji. Jihočeši bušili do berounské obrany co se dalo, ale ne a ne se dostat do vyložené gólovky. Z ojedinělého útoku se ale domácí dostali až k rohovému kopu. Na časomíře už svítila 70. minuta, když nikdo Na Máchovně nevěřil co se právě stalo. Z rohového kopu se prosadili domácí, pro hosty nešťastný odraz od domácího Jakuba Krůty skončil v brance - 1:0. Fantazie byla tedy na světě. Hosté o to víc začali bušit do jedenáctičlenné obrany. Domácího brankáře i přesto nijak vážněji neohrozili. Míč buď vápno přeletěl nebo letěl mimo bránu. Berounští vedení úspěšně ubránili i přes čtyř minutové nastavení. Rozhodčí ukončil zápas a berounští si mohli připsat všechny tři body. Tyto body jsou pro hosty cennější než aktuální cena nafty.

 

V dalším kole přivítá Lom další celek bojující o setrvání v Divizi Sedlčany. Berounští vycestují za dalším aspirantem na postup do Přeštic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lom
Asistent trenéra - Lukáš Zeman: Do zápasu jsme vstoupili hrůzostrašně. Pro oko diváka tento zápas nebyl zajímavý. Kdybychom takhle hráli v úvodním kole doma proti Rokycanům, tak bychom jednoznačně prohráli. První poločas se nám vůbec nevyvedl. Asi jsme si mysleli, že když jsou poslední, že se berounští porazí sami. Měli jsme jedinou tutovku v zápase, kterou se nám nepodařilo proměnit. Po náhodném odrazu berounští dokonce vedli a následně se v jedenácti lidech zatáhli a my už jen dobývali jejich vápno. Bohužel i takové zápasy jsou, míč je kulatej a může se stát cokoliv, život jde dál.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - P. Pipiška [-] (66. M. Novák [-] ) , T. Lhotka [-] , I. Tapasov [-] , J. Krůta [-] , L. Landa [-] , M. Horel [-] (64. M. Pelikán [-] ) , O. Knyazev [-] , D. Tarhaj [-] , J. Počta [-] , I. Bilotserkovets [-] (89. D. Lacina [-] )

TJ Sokol Lom
A. Pavelec [-] - Z. Musiol [-] , D. Do Trung [-] (46. F. Vysušil [-] ) , M. Grobár [-] , L. Pfeifer [-] , M. Novák [-] (75. M. Rabiňák [-] ) , M. Slavík [-] , L. Janů [-] , R. Vávra [-] (46. D. Neužil [-] ) , M. Mácha [-] , J. Madar [-]

ŽK: 33. T. Lhotka , 39. P. Pipiška , 82. I. Tapasov , 86. I. Bilotserkovets - 82. J. Madar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTÍPEK Zdeněk - MAIELLO Francesco, VOJÁČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Přemysl Šroub
Tip experta: výhra hostů

Tak tady to vidim na hru kočky s myší. Lom hraje o postup a Beroun je poslední. Tutová dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů