0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 15:30

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný bezbrankový zápas na úvod jara


Branky


12

Úvodní zápas sezony v červenci mezi těmito celky skončil výhrou klatovských fotbalistů 2:1. Tehdy se dvakrát prosadil za vítěze Michal Lukeš. Od tohoto zápasu se očekával velmi opatrný a vyrovnaný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí rezerva Budějovic přivítala na úvod jara na své umělé trávě Klatovy. První poločas drželi míč na svých kopačkách především domácí. Klatovští hrozili hlavně z protiútoků. Fanoušci už odcházeli pro občerstvení, když se z ničeho nic řítil na bránu hostující hráč. Českobudějovický obránce zatáhl za závhranou brzdu, respektive za rameno útočníka. Rozhodčí vytasil žlutou kartu, a za protesty dostal žlutou kartu i hostující trenér, dožadoval se totiž tmavější barvy. Faul se stal ještě před vápnem, tudíž se o penaltu nejednalo. Přímý kop poslal klatovský pouze nad bránu. Do šaten se šlo tedy za nerozhodnutého stavu.

Obdobný byl i druhý poločas

Druhý poločas nebyl jiný. Budějovice se snažili dobít klatovskou tvrz. Hosté ale drželi obranný blok pevně u sebe a domácí se ne a ne dostat do vedení. Pár brankových příležitostí by se našlo, ale branky i přesto diváci ve Sportovním centru mládeže neviděli. Na obou stranách padlo po třech žlutých kartách, ale to je asi to jediné co divácí mohli vidět. Fanoušci defenzivního fotbalu by si v tomto zápase přišli na své.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
D. Kerl [-] - Š. Pineau [-] (66. J. Malecha [-] ) , N. Penner [-] , D. Šestauber [-] (52. J. Rataj [-] ) , P. Novák [-] , M. Matveev [-] , L. Perina [-] , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-]

SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - J. Sojka [-] , A. Vacek [-] , M. Mészáros [-] , M. Šoul [-] - J. Brabec [-] (76. A. Aizner [-] ) , Z. Krejčiřík [-] (86. L. Marek [-] ) , M. Janda [-] , M. Marek [-] - M. Lukeš [-] , J. Zajíček [-] (89. M. Barborka [-] )

ŽK: 45. L. Perina , 87. M. Matveev , 93. J. Rataj - 30. J. Brabec , 67. A. Vacek , 86. M. Šoul .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cichra David - FIŠER Miroslav, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: výhra hostů

Budějovice budou chtít určitě odčinit prohru z Klatov a budou asi lepší v držení míče. Klatovy budou vycházet z dobré defenzivy a spoléhat na své brejkové hráče. Pro mě jsou lehký favorit Klatovy.

Tip: výhra domácích