Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2022 16:00

1.kolo, UFoL Praha, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obhájce titulu si smlsnul na nováčkovi soutěže. Výsledek je až příliš krutý


2

Byť domácím týmem byla v tomto utkání AAU, hrálo se na hřišti hostujícího týmu UK, jelikož AAU nemá vlastní fotbalové hřiště a oba týmy se tak domluvily. Do utkání hraného na hřišti FTVS vstoupil tým UK ve složení podobném tomu z finálového utkání uplynulého ročníku UFoL. Anglicko-americká univerzita je v UFOL nováčkem a proto bylo velkým očekáváním, v jakém světle se uvede. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po pár minutách hry bylo zřejmé, kdo bude na hřišti dominovat, držet míč a dobývat branku soupeře. Tým UK se usídlil na polovině soupeře a tato situace vydržela v podstatě až do konce utkání. Na první gól čekali fanoušci pouhých 5 minut, to si na přetažený centr Hucka naběhl Dan Dostál a nekompromisním volejem na přední tyč z hranice pokutového kopu poslal Karlovku do vedení. O zhruba 3 minuty později se do pokutového území řítil po skvělé průnikové přihrávce domácí střelec Königsmark, byl nekompromisně faulován, avšak z nařízené penalty pálil Janko pouze do levé tyče.

 

Ve 14. minutě se k přímému komu ze zhruba 28 metrů postavil Hucek a střelou přes zeď přesně k pravé tyči brankáře zvýšil náskok UK na 2:0. Ve 23. minutě si penaltu zopakoval Janko, tentokrát prudkou přízemní střelou k tyči upravil skóre na 3:0. Postupně se do poločasu za tým UK trefili ještě Havránek a Janko, a upravili tak poločasové skóre na 5:0 pro UK.

 

Tým AAU se za první poločas v podstatě nedostal do přímého ohrožení branky soupeře a musel tak spoléhat na výrazné zlepšení ve druhém poločase. Do jeho začátku poslala Karlovka všechny své náhradníky včetně brankáře. Tlak UK se v průběhu druhého dějství nezměnil a jelikož týmu AAU začaly docházet síly, hra se po většinu času odehrávala v obranné třetině AAU.

 

V průběhu druhého poločasu navýšil skóre svým hattrickem střelec Vampola, dále pak Štědrý (2 góly), Hucek, Červený, Matoušek a Kučerka. Přes množství dalších gólových příležitostí týmu UK, které však zůstaly nevyužity, zaznamenala Karlovka vysoké vítězství v poměru 14:0. 

 

Pozápasové hodnocení zástupce AAU:

 

Pozápasové hodnocení zástupce UK, Jindřich Vampola:

 

V příštím kole změří UK své síly s mnohem nebezpečnějším soupeřem z VŠE, který v prvním kole taktéž deklasoval tým VŠCHT 6:0. Ve druhém utkání druhého kola budou svádět souboj o své první vítězství týmy AAU a VŠCHT.



Sestavy


Anglo-Americká Univerzita v Praze
A. Amangeldiyev [-] - V. Shepeta [-] , D. Litvak [-] , N. Marrano Gabriel [-] , B. White [-] - A. Elicordo Jaine [-] , L. Pontes De Gueiroz [-] , G. Peixoto Torquato [-] , E. Merdez Garduno [-] - B. Kalbekov [-] , V. Kostin [-] -

Univerzita Karlova v Praze
P. Mareš [-] (46. M. Zvoníček [-] ) - Z. Hucek [-] , M. Kubů [-] , A. Kučerka [-] , T. Slicho [-] - D. Dostál [-] , V. Procházka [-] , M. Štědrý [-] - J. Havránek [-] (46. M. Červený [-] ) , K. Janko [-] (46. O. Matoušek [-] ) , V. Königsmark [-] (46. J. Vampola [-] ) -

Hráči zápasu: J. Vampola , M. Štědrý .
Místo: FTVS UK. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Hraje obhájce vítězství s nováčkem soutěže - tipuji, že padne hodně gólů a vyhraje UK s konečným skóre 1:5

Tip: výhra hostů

Karlovka ukáže nováčkovi soutěže, kdo je úřadující mistr. Rozdíl bude minimálně tříbrankový.