0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2022 10:00

2.kolo, UFoL Morava, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brno si přijelo do Zlína pro nové boty, přitom si odvezlo i všechny tři body


Branky


1

Hráči Masarykovy univerzity chtěli napravit zaváhání z prvního kola, kdy nestačili na havíře a ziskem tří bodů chtěli zabojovat o postup ze skupiny. Baťovka ani tentokrát neskórovala a na postup ze skupiny může zapomenout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a hned se ujali míče, který po většinu prvního poločasu udrželi na svých kopačkách. Domácí dlouho odolávali, ale krátce po dvacáté minutě už bylo skóre 0:2 a do poločasu nadšení z fotbalu domácím hráčům opadlo. Za Masaryčku se prosadil dvakrát Bohdan Velička. Do přestávky se ale nikdo další neprosadil a zápas tedy byl ještě otevřený.

 

Na domácích bylo vidět, že s utkáním chtějí něco udělat. Přeci jen ještě neskórovali a vstřelit dvě branky není nemožné. Jenže veškeré pokusy o snížení ztroskotaly na hostující obraně a čím dál více se blížil konec zápasu. Hosté měli navíc možnost většího počtu hráčů na lavičce, čehož využili a jeden ze střídajících se trenérovi odvděčil. Nejprvve v 83. minutě rozvlnil síť za Bršlicou Jan Hromek a dvě minuty před koncem završil vítězství Brňanů na 0:4 střídající Piotr Pasz.

 

Pozápasový rozhovor s Romanem Foralem (UTB):

 

Pozápasový rozhovor s Piotrem Paszem (MUNI):



Sestavy


Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
A. Bršliča [-] - R. Foral [-] , R. Holomek [-] , D. Venený [-] , M. Mikuš [-] - M. Knebl [-] , T. Slovák [-] , K. Krchňavý [-] , M. Mohapl [-] - T. Uhřík [-] , J. Pafka [-] -

Masarykova univerzita v Brně
T. Mosler [-] - T. Feik [-] , D. Havliš [-] , Š. Herman [-] , J. Pluháček [-] - P. Lidmila [-] , M. Sehnal [-] , S. Sameš [-] , J. Hromek [-] - D. Petřík [-] , B. Velička [-] -

Místo: UMT, Zlín - Vršava. Počet diváků: 1.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.