0:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.03.2022 10:00

1.kolo, UFoL Morava, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže rozstřílel hostitele ze Zlína. Do Ostravy tak putují tři body


Branky


2. J. Fulnek , 15. R. Dostál , 23. J. Fulnek , 53. M. Sekanina , 55. J. Motyčka , 59. J. Fulnek , 88. T. Slovák (vl.)
3

Ostravská univerzita je nováčkem soutěže, ale na hřišti to vůbec nebylo znát. Ve Zlíně se hosté prezentovali kvalitním fotbalem a po zásluze si odvezli všechny tři body za sedmibrankovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravští hráči začali velmi dobře. Už ve 2. minutě poslal svůj tým do vedení Jan Fulnek. A když se Baťovka neprosadila po nařízené penaltě, ani v dalším závaru před bránou, kdy míč z brány vykopával Chloň, dostali se hosté do tempa a bylo jen otázkou, kolik to nakonec skončí.

 

Druhou branku přidal Radim Dostál a do poločasu se ještě jednou prosadil Jan Fulnek, kterému gólovku připravil Podešva.

 

Nedlouho po přestávce došlo ke střídání Radima Dostála, na jehož místo nastoupil Martin Sekanina a trenérovi se za důvěru obratem odvděčil pěknou brankou na 0:4. Na kluky z Baťovky padla deka a další pětiminutovku by raději vůbec na hřišti nechtěli být. Střelecky se za ostravskou univerzitu prosadil Jan Motyčka, následovaný Janem Fulnekem, který brankou v 59. minutě dovršil hattrick.

 

Zbytek zápasu se už jen dohrával, ale přeci jen padla ještě jedna branka. Nešťastně si jí do vlastní sítě v závěru hry vstřelil Tobiáš Slovák. Nováček celé soutěže tak deklasoval svého prvního soupeře vysoko 0:7.

 

Pozápasové hodnocení OSU:

 

Pozápasové hodnocení UTB:



Ohlasy k zápasu


Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
David Venený: Po vyrovnaném začátku utkání jsme bohužel inkasovali brzkou branku. Následně jsme neproměnili pokutový kop a soupeř přidal další dvě branky, čímž zápas rozhodl. Druhý poločas už se pouze dohrával.

Ostravská univerzita
Dominik Šindler: Zápas jsme začali rozhodně aktivněji, což se projevilo hned ve 2. minutě, kdy se za nás po kombinaci s Radimem Dostálem, trefil Jan Fulnek. Domácí nás poté zatlačili okolo naší šestnáctky a začali hrozit zejména po rozích. Tento tlak vyvrcholil penaltou pro domácí, kterou ale fantasticky vystihl náš brankář Adam Škorna. Poté měli hosté ještě pár šancí, kdy například z čáry zachraňoval téměř jistý gól obránce Petr Chloň. Od té doby jsme však převzali otěže zápasu my a v 15. minutě si autoři prvního gólu prohodili role a téměř po totožné akci se prosadil Radim Dostál. Ve 23. minutě se prosadil podruhé Fulnek po asistenci skvěle hrajícího Adama Podešvy. Od této chvíle, už jsme soupeře do žádných větších šancí nepustili. Hned po 8 minutách druhého poločasu se pěknou ranou zpoza šestnáctky blýskl Martin Sekanina a navýšil tak skóre. Po tomto gólu se zápas spíše už jen dohrával. Přidali jsme tak ještě další góly konkrétně Jan Motyčka a hattrick završil Jan Fulnek. Na konci zápasu si dali hráči Zlína nešťastný vlastní gól a konečné skóre tak bylo 0:7.



Sestavy


Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
F. Hájek [-] - P. Šmatelka [-] , K. Krištof [-] , M. Mikuš [-] , A. Bršliča [-] - J. Pafka [-] , T. Slovák [-] , R. Foral [-] , P. Šiška [-] - T. Uhřík [-] , D. Holman [-] -

Ostravská univerzita
A. Škorňa [-] - O. Kubík [-] , J. Blejchaň [-] , P. Chloň [-] , J. Motyčka [-] - J. Fulnek [-] , A. Podešva [-] , J. Holzer [-] , R. Dostál [-] (49. M. Sekanina [-] ) - A. Miškev [-] , J. Valoch [-] -

ŽK: 16. J. Blejchaň , 76. J. Fulnek , 84. J. Valoch .
Hráči zápasu: A. Podešva , A. Škorňa , J. Fulnek , R. Dostál .
Místo: UMT Vršava Zlín. Počet diváků: 3.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Dominik Bokůvka
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácímu týmu, který v domácím prostředí jistě nastoupí v silné sestavě. Hosté jsou pro mě velká neznámá a je otázkou, jak kvalitní tým do Zlína dorazí. Tip 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Baťovka bude chtít jistě dopadnout lépe, než minulý ročník. Ostravská je nováček soutěže, ale s kvalitním týmem. Po prvním skupinovém utkání se budou body dělit.