Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2022 13:00

2.kolo, UFoL Čechy Východ, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou aspirantů na postup nepoznal vítěze. ČVUT vs. UPOL 2:2


Branky


2

Zápas o první pozici ve skupině Čechy-východ nepoznal vítěze, a tak je na první pozici stále o skóre olomoucká Univerzita Palackého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým z Olomouce přijel do Prahy jako favorit utkání. Tuto pozici dokazoval v průběhu celého prvního poločasu a vytvořil si mnoho slibných šancí. Domácí bránili v kompaktní bloku a dlouho odolávali nejen díky nadstandardnímu výkonu domácího gólmana Petera Tarra. Minutu před koncem prvního poločasu obranná hráz domácích povolila, když krásnou akci z levé strany zakončil volejem mezi tři tyče Ondřej Hapal a hosté se ujali vedení.

 

Po výměně stran se hra vyrovnala a hned ve 47. minutě po brejku "inženýrů" předložil krásnou nahrávkou tutovku pro Františka Šplíchala Václav Vlnař - 1:1. Druhá polovina přinesla pěkný fotbal s mnoha akcemi na obou stranách. Oba gólmani zářili, přesto se hosté ujali vedení v 61. minutě, když krásně přes dva hráče přešel Marek Hausknecht do vápna a vyzval ke skórovaní Miroslava Tomaštíka. Ten se nemýlil a hosté se podruhé ujali vedení 1:2.

 

Deset minut poté se prosadili i domácí. Po rohovém kopu a nedůrazu hostující obrany se nejlépe zorientoval Jakub Rubeš a vyrovnal na konečných 2:2. I v závěru utkání byly šance na obou stranách, ale bez gólového vyjádření. Pár přítomných diváků tak vidělo kvalitní utkání s mnoha pěkným fotbalovými momenty.



Ohlasy k zápasu



Univerzita Palackého v Olomouci
Filip Dohnálek: Vstup do zápasu jsme měli hodně dobrý a od prvních minut jsme věděli, jak se na menší umělce bude hrát. Domácí hráli z kompaktního bloku a čekal na naše případné chyby. Byli jsme silní na míči a v prvním poločase jsme ani moc chyb neudělali, takže jsme se zaslouženě před pauzou dostali do vedení. Na začátku druhé půle na nás ale domácí vletěli a srovnali. Pak už se hrál takový "hurá fotbal", když jsme to trochu otevřeli, jelikož jsme chtěli utkání vyhrát. ČVUT se za naše záda dostávala zejména vzduchem a srovnání na konečných 2:2 vyplynulo po standardní situaci a nedůrazu v našem vápně. Zbytek zápasu se pak už jen dohrával. Myslím ale, že bychom si zasloužili více než jeden bod, minimálně za perfektní výkon v prvním poločasu.



Sestavy


České vysoké učení technické v Praze
P. Tarr [-] - J. Rubeš [-] , T. Bican [-] , A. Štěpják [-] , D. Kortiš [-] - J. Pavlík [-] , V. Vlnař [-] , F. Šplíchal [-] , V. Kulík [-] - D. Juřík [-] (46. M. Mentberger [-] ) , J. Zíka [-] -

Univerzita Palackého v Olomouci
M. Kubala [-] - S. Řehák [-] (65. D. Žídek [-] ) , T. Koukola [-] , Š. Gabriš [-] , A. Bednár [-] - V. Špatenka [-] (50. M. Tomaštík [-] ) , D. Grečmal [-] , O. Hapal [-] , M. Hausknecht [-] (46. P. Nováček [-] ) , J. Janík [-] - D. Kašpárek [-] -

ŽK: 37. A. Štěpják , 40. D. Juřík - 40. J. Janík .
Hráči zápasu: P. Tarr , J. Rubeš - T. Koukola , O. Hapal .
Místo: SK Střešovice - Praha 6. Počet diváků: 5.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Kamil Janiš
Tip experta: výhra hostů

Univerzita Palackého potvrdila v minulém kole roli favorita celé soutěže a vyhraje i zápas v Praze. Rozhodně to však nebude mít lehké a nečekám žádné olomoucké gólové hody. ČVUT určitě nenechá hráčům soupeře nic zadarmo.