4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2022 12:00

1.kolo, UFoL Čechy Východ, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takto to dopadá, když fotbal hraje volejbalista, hodnotil po utkání Kadlec. Střídající Pánek potvrdil dvěma brankami převahu ČVUT


Branky


3

První utkání druhého ročníku univerzitní fotbalové ligy proběhlo na hřišti pražského klubu SK Střešovice za krásného počasí. Na hřišti se proti sobě postavily týmy ze skupiny "C" ČECHY - VÝCHOD.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první fázi utkání jednoznačně dominoval tým domácích a dokázal to i gólově vyjádřit. Po pěkné akci domácích ve 13. minutě otevřel skóre Michal Kubáň. Od 20. minuty se hra vyrovnala a i hosté hrozili nebezpečnými akcemi. Největší z nich zablokoval domácí hráč Adam Suchna. Závěr prvního poločasu byl ve znamení neproměňování šancí na stranách obou týmů.

 

Do druhé půle domácí tým udělal 4 změny a bylo vidět, že střídání pomohlo domácím v proměňování šancí. Druhá branka padla po krásné akci z pravé strany, kdy František Šplíchal krásným centrem našel Tomáše Pánka, který nedal gólmanovi šanci. Jedenáct minut poté z rohu našel Jakub Poláček opět Tomáše Pánka a ten hlavou zavěsil.

 

Skóre uzavřel nejlepší hráč utkání Jan Pavlík, a pečetil tak výsledek utkání na 4:0 pro ČVUT.

 

Pozápasové hodnocení Tomáše Pánka z ČVUT:

 

Pozápasové hodnocení Jana Kadlece z UHK:



Ohlasy k zápasu



Univerzita Hradec Králové
Kamil Janiš: Do zápasu jsme díky omluvenkám vstupovali v hodně improvizované sestavě, kdy prakticky jen náš gólman hrál na svém obvyklém postu. Nemohli jsme tedy nastoupit v nejsilnější možné sestavě, ale to nikterak nesnižuje výkon soupeře, který vyhrál naprosto zaslouženě. Nám se v průběhu první půle povedlo vyrovnat hru a do druhé půle jsme vstupovali s tím, že výsledek zápasu je stále otevřený. Bohužel prakticky ihned po začátku poločasu došlo k dalšímu vynucenému střídání a následně již soupeř převzal iniciativu. Já bych chtěl všechny kluky, co dnes nastoupili, pochválit za přístup k zápasu a doufám, že se příval omluvenek zastaví.



Sestavy


České vysoké učení technické v Praze
P. Marz [-] (46. J. Janda [-] ) - A. Suchna [-] , J. Zíka [-] , A. Štěpják [-] , D. Chvál [-] (46. J. Poláček [-] ) - V. Vlnař [-] (46. M. Mentberger [-] ) , V. Kulík [-] (46. T. Pánek [-] ) , O. Mates [-] , J. Pavlík [-] (82. K. Solar [-] ) , M. Kubáň [-] - F. Šplíchal [-] -

Univerzita Hradec Králové
J. Lehký [-] - M. Nosek [-] , M. Peš [-] , V. Hanuš [-] (50. L. Michalička [-] ) , V. Hájek [-] - P. Nosek [-] , M. Vítek [-] (85. J. Kadlec [-] ) , D. Kretschmer [-] , D. Svoboda [-] , J. Ansorge [-] - V. Koudela [-] (11. J. Nosek [-] ) -

ŽK: 50. V. Hanuš .
Hráči zápasu: F. Šplíchal , J. Pavlík , M. Kubáň .
Místo: SK Střešovice. Počet diváků: 4.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Pavel Korbelář
Tip experta: výhra domácích

I když spolu týmy ještě nikdy nehrály, tak si myslím, že domácí tým je mírným favoritem (na základě historických úspěchů v akademickém fotbale). Přesto si myslím, že Hradecký tým hodně potrápí nově se tvořící jádro týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vycházím z podzimního vzájemného utkání. Hradec tentokrát alespoň jednu branku vsítí, bude to ale málo.