0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probuzení fotbalistů z Louk odnesl Slavkov p/H


Branky


13

Ve Slavkově pod Hostýnem ze představil celek z Louk, který se na jaře zatím výsledkově trápí. Domácí tým v minulém kole schytal krutou prohru na půdě Lhoty u Malenovic. V prvním dějství se dokázali hráči Louk jednou střelecky prosadit. Ve druhé půli přidali hostující hráči další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali jednu branku

Z webu SK Louky:

 

Po nevydařeném vstupu do jarní části sezóny jsme potřebovali konečně bodovat a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Provedli jsme změny na některých postech a změnili i rozestavení.Oba týmy vědomy si toho, že nejsou v nejlepší formě vsadily na bojovnost a tak se hrálo docela svižné a důrazné utkání, které ovšem postrádalo větší fotbalovou kvalitu. Domácí hrozili hlavně šikovným hrotovým útočníkem č.11, který hodně prověřoval naší obranu. My jsme naopak čekali na jakoukoliv příležitost či chybu a přecházeli v rychlé protiútoky. Po úvodních patnácti minutách jsme začali působit nebezpečněji a odměnou nám byl proměněný brejk Dlouhého ve 22. min. Hra se trochu uklidnila, ale ani jednomu týmu se nepodařilo vytvořit gólovou šanci, snad až na pár závarů na obou stranách. V této fázi jsme vytvořili i několik pro nás typických chybiček v obraně, ale naštěstí nás to stálo pouze jednu žlutou kartu a tak vzrušení přinesly až poslední minuty poločasu kdy domácí zahrávali několik rohů. Ty jsme nakonec zvládli a šli tak do kabin s jedno gólovým náskokem.

 

Domácí přidali další trefy

Začátek druhého poločasu jsme nezachytili a domácí si vytvořili několik šancí, kdy nás podržel gólman Mikulášek. Asi tak od 55. minuty jsme začali být opět nebezpečnější a domácí museli spíše bránit naše útoky. To se ji dařilo až do 69. minuty, kdy se po rohu prosadil náš nejlepší hráč utkání Janča. Za čtyři minuty potom se po druhé v utkání prosadil Dlouhý, kdy domácí gólman lacině pustil jeho střelu z přímé kopu. Tímto okamžikem bylo jasné, jak se body budou dělit a utkání se již pouze dohrávalo.Pro nás důležité body, protože nás teď čekají velmi těžká utkání a to i s ohledem na naši marodku, která by snad už vydala na celý jeden tým.

 



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
P. Dolák [-] - D. Mrázek [-] , M. Kopřiva [-] (46. L. Urbánek [-] ) , M. Bureš [-] , P. Darebníček [-] , Z. Sadil [-] (79. J. Čačala [-] ) , P. Krajcar [-] , D. Kouřil [-] , R. Ponížil [-] , A. Čuba [-] (69. T. Hasilík [-] ) , J. Krajcar [-]

SK Louky
D. Mikulášek [-] - D. Dlouhý [-] , M. Janota [-] (28. J. Borovec [-] ) , M. Pavelka [-] , V. Svozil [-] , A. Tomčal [-] , T. Burša [-] (85. J. Landt [-] ) , Š. Hercik [-] , P. Janča [-] , R. Mikač [-] , F. Borovec [-] (76. R. Valerián [-] )

ŽK: 52. D. Mrázek - 33. F. Borovec , 37. P. Janča , 81. Š. Hercik .
Hráči zápasu: D. Kouřil - D. Dlouhý , P. Janča .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - BOUCHALÍK Martin (N), NEZVAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Koutný
Tip experta: remíza

Utkání ve Slavkově p/h skončí smírně

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku