3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si doma poradily se Lhotou u Malenovic


Branky


9. J. Vopatřil , 73. D. Dorazín , 89. F. Ondík (p.)
11

Tečovický Bivoj padl v minulém kole v Chropyni až v poslední minutě a proti Lhotě u Malenovic chtěl bodovat naplno. Hosté z nedaleké Lhoty přijeli dobře naladěni, neboť zvládli souboj o záchranu se Slavkovem p/H. Samotné utkání nakonec přineslo tři branky a výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Facebook Tečovic:

Hosté vedení trenérem Vávrou, který prostředí v Tečovicích zná z jeho předchozího působení, začali aktivně, nevypustili žádný souboj a hráli vyrovnanou partii. První akci však po centru Juhaňáka zakončoval David Dorazín po zemi, ale neuspěl. Hosté pak potrápili domácí obranu napadáním rozehrávky mezi Joklem a T. Řiháčkem a David Bartoň v dobré pozici střílel pouze domácímu brankáři do koše. Na druhé straně přihrál Juhaňák Davidu Dorazínovi, ten potáhl míč po levé lajně a jeho přízemní centr doklepl Vopatřil do branky hostí a domácí po deseti minutách vedli 1:0. Hosté nadále hráli aktivně, Vojtěch Bartoň hlavičkoval ale pouze Joklovi do koše, neuspěl ani Králík a z rozehrávky trestného kopu ve 32´ hosté také nevytěžili úspěch. pět minut před koncem poločasu Lhotští kopali trestný kop z prostoru spojnice oblouku a hranice pokutového území, ale první střelou trefili pouze do domácí zdi a odražený míč kopli vedle domácí branky. Na druhé straně před koncem poločasu po akci Holmana centroval z pravé strany po zemi Vopatřil, ale Mikeštík byl pozorný a centr chytil před dobíhajícím Alešem Ondíkem a Tomášem Řiháčkem.

Domácí přidali další trefy

Ve druhé půli po uvolnění od Vrágy centroval Juhaňák, ale Vopatřil to měl na „dlouhou nohu“ a tak nedoběhl míč. Hosté pak měli více ze hry, David Červenka se po zasekávačce v pokutovém území uvolnil a jeho křížná střela tečovaná beky domácích těsně minula tyč domácí branky. Po dobrém centru Lukáše Mikeštíka byl ale hostům odmáván offside, střelu Vojtěcha Bartoně kryl domácí brankář a přetažený roh zahrávaný Davidem Červenkou skončil v zámezí. Pak ještě při odkopu trefil Vrága pouze do Davida Bartoně, ten se ocitl sám před domácí brankou, ale poslal míč cca 1m šikmo nad spojnici břevna s tyčí. Domácí se v této fázi hry trochu trápili v rozehrávce, hru provázely nepřesnosti i množství kontaktů se soupeři. V 72´ po dlouhém autu ze strany vrátil míč odrazem od hrudi Vopatřil Davidu Dorazínovi a ten přepychově trefil přes celou šířku ke vzdálenější tyči branky hostí a zvýšil vedení Bivoje na 2:0. Hosté měli chvíli potom příležitost po centru ze strany, když dokonce reklamovali i penaltu za ruku domácích, ta ale byla při těle a rozhodčí pouze rozpažil. Akce pokračovala a Jokl musel vyrazit dobře umístěný míč z hlavy Davida Bartoně a byl z toho roh, ze kterého znovu David Bartoň vyzkoušel Joklovu pozornost nyní těsně u paty tyče jeho branky. Domácí měli příležitost, když se na „šestnátce“ hostí uvolnil David Dorazín, ale střílel mimo branku a trestný kop ze strany zahrávaný Vopatřilem srazil Mikeštík do rohu. Konečnou podobu skóre dal střídající Filip Ondík, který upravil stav utkání těsně před koncem z pokutového kopu za faul na něj samotného.

Fotogaleri z utkání najdete zde: https://stenlifoto.rajce.idnes.cz/Fotbal_Tecovice_-_Lhota_3_0/1531936649https://stenlifoto.rajce.idnes.cz/Fotbal_Tecovice_-_Lhota_3_0/1531936649



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Pro hosty je výše porážky krutá, v poli byli domácímu týmu herně vyrovnaným soupeřem, ale vyhořeli na plané koncovce i solidním výkonu Jokla. Pro domácí má tento výsledek po dvou nešťastných zápasech venku (Veselá + Chropyně), kdy přišli o průběžné vedení a poztráceli body a dnešním popsaném průběhu utkání, významnou cenu. V dnešním zápase navíc nemohl být kvůli hospitalizaci přítomen dlouholetý vedoucí týmu Ladislav Halgaš, kterému tímto přejeme brzké uzdravení. Jeho post tak zatím pro toto utkání obětavě zastoupil Ondra Machala.




Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Vrága [-] , A. Hrnčiřík [-] , M. Juhaňák [-] - T. Řiháček [-] , D. Holman [-] , A. Ondík [-] (81. F. Ondík [-] ) , L. Řiháček [-] , M. Dorazín [-] (64. D. Kysučan [-] ) - J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-]

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , L. Shejbal [-] (78. A. Majer [-] ) , J. Králík [-] , R. Střelec [-] , J. Vávra [-] (46. D. Červenka [-] ) , Š. Válek [-]

Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Vopatřil - J. Králík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRABEC Michael - JÄGER Jiří, ŠEBESTA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Koutný
Tip experta: výhra domácích

Tečovice si doma se Lhotou poradí

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku