4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludkovice si doma smlsly na týmu z Louk


Branky


23. V. Dvorník , 33. Z. Chot , 55. T. Brebis , 73. Z. Chot
12

Do Ludkovic zavítal celek z Louk, který byl štikou podzimní části. Domácí chtěli před svými fanoušky odčinit ostudnou prohru ze Lhoty u Malenovic a podařilo se jim to dokonale. Domácí otevřeli účet utkání po dvaceti minutách a postupně přidávali další branky. Hosté nakonec odjeli s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Filip Kunorza, předseda Ludkovic: „Domácí po většinu zápasu měli převahu, soupeře tlačili. Ke čtyřem brankám si vypracovali plno dalších příležitostí, které ovšem neproměnili. Hosté navíc po hodině zápasu dohrávali oslabení.“

Domácí přidali další branky

Facebook SK Louky:

V příjemném prostředí jsme chtěli zapomenout na minulou domácí prohru s Jaroslavicemi a získat první jarní body. Bohužel absence 6 hráčů základu a další marodka nám aktuálně dává výzvy, které nedokážeme přijmout a zvládnout. Začátek jara si zřejmě budeme muset protrpět. A přesně tak by se dal popsat náš výkon v Ludkovicích. Museli jsme si ho protrpět. 

Domácí na malém hřišti hráli svůj fotbal nakopávaných míčů, s kterým jsme si během celého zápasu nedokázali poradit. Naopak naše opatrné náznaky kombinace byly pomalé a naivní. Navíc jsme prohrávali takřka všechny souboje. Určitě nám nepomohl benevolentní metr pana rozhodčího, ale zásadní bylo, že domácí chtěli 3 body a my jsme si přišli zahrát něco jako „fotbálek“.

Každý nákop, roh, aut blízko 16ky byl pro nás problémový, protože jsme prohrávali osobní souboje. Z jednoho takového po autu přišel centr na zadní tyč a bylo to 1:0 pro domácí. Ti se uklidnili a hráli pořád to stejné. Naši tragikomickou hru dokreslil druhý gól, kdy jsme nebyli schopni ani na 3x dostal míč ze 16ky a dali si takřka vlastní gól.

Ke konci poločasu jsme ještě přežili několik závarů a jednou nás zachránila tyč. Do šaten jsme tedy šli s nepříznivým výsledkem, ale pořád ještě výsledkem, z kterým se něco dalo dělat. O poločase jsme museli střídat nováčka v sestavě Adama Tomčala, který nastoupil poprvé a i přes horečku vydržel celý jeden poločas.

Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním, že se pokusíme s výsledkem a hlavně naší hrou něco udělat. To nám bohužel vydrželo do 55 min., kdy  došlo k nedorozumění mezi stopery a  útočník domácích přihrávkou  před prázdnou bránu nepohrdl - 3:0. V tu chvíli bylo jasné, že se zápasem už toho moc neuděláme. Navíc v 64 minutě dostal Robert Kadlík druhou žlutou kartu a tak se zápas jen dohrával. Domácí ještě po zbytečné ztrátě u rohového praporku upravili na konečných 4:0.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Louky
Jaroslav Kuna, trenér: Jaro jsme nezačali vůbec dobře, nicméně to ani podzim. Pokud chceme aby se historie opakovala budeme se muset poctivě připravit na další zápas. Máme na to 14 dní a já věřím, že to zvládneme.



Sestavy


Ludkovice
R. Mikel [-] - Z. Chot [-] , F. Bartoš [-] (78. J. Suchý [-] ) , R. Dvorník [-] (70. M. Suchý [-] ) , F. Janča [-] , V. Brebis [-] , T. Brebis [-] , R. Mikulášek [-] , V. Dvorník [-] , R. Hamouz [-] , M. Gregor [-]

SK Louky
D. Mikulášek [-] - T. Burša [-] (81. M. Zuzaník [-] ) , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , M. Janota [-] , D. Dlouhý [-] , A. Tomčal [-] (46. J. Kadlík [-] ) , V. Svozil [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-] , F. Borovec [-]

ŽK: 42. Z. Chot , 50. R. Hamouz , 84. F. Janča , 88. A. Kunorza - 38. R. Kadlík . ČK: 64. R. Kadlík .
Hráči zápasu: R. Mikel , Z. Chot - M. Janota .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - JURÁK Michal (N), NEZVAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Tkadlec
Tip experta: remíza

Utkání skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku