Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná zničila pěti góly Kameňák a slaví šestnáctou výhru v sezóně


Branky


6

Čtrnáct dní. Tak dlouho čekali fotbalisté Kamenné na výhru. Ve 22. kole se opět dočkali, na domácím hřišti rozstříleli rezervu Kamenného Újezdu 5:0. Kamenná díky zaváhání Lipí v Lišově odskočila svému pronásledovateli o tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná
Michal Hanzal (hráč): Dopoledne to ještě vypadalo, že necháme vzpomenout na humoristický román Karla Poláčka Bylo nás pět a budeme muset nabrat opilce z místních barů, aby se zápas vůbec uskutečnil. Nakonec jsme ale zvládli dát dohromady dostatečný počet lidí a ačkoli měla sestava k ideální daleko, což už je náš jarní folklór, zápas jsme zvládli. Brankář na beku, stoper, který nepatří mezi kamarády k nejštíhlejším a několik hráčů, kteří nevěděli, jestli vydrží déle, než deset minut. Při zápase se nám ovšem podařilo vsítit několik gólů a kontrolovat hru. Naše skvělé kombinace, kdy přihrávku do gólové šance ve vápně, zachraňoval hráč skluzem u pomezní čáry, zvedaly diváky ze sedadel. Vlnu emocí v první půli, zdvihl i incident, kdy byl náš záložník, kvůli zachování anonymity nebudu Jardu Kunágla jmenovat, tvrdě, nešetrně a nebezpečně, podražen míčem. Jeho nezvyklé počínání sledovala slušná divácká kulisa a proto o pár trefných poznámek nebyla nouze. Jinak zápas proběhl víceméně v poklidu a vyhráli jsme 5:0. Pak už zbývalo to jen zapít na našem obligátním dýchánku, kde nad sklenkou dobrého moku debatujeme o směru, jakým se ubírá moderní poezie a který budu vydýchávat ještě ve středu.




Sestavy


TJ Sokol Kamenná
L. Smolen [-] - P. Bartizal [-] , J. Smolen st. [-] , P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , J. Kunágl [-] , J. Smolen ml. [-] - V. Bašta [-] , L. Szypula [-] - T. Kořínek [-] , R. Petr [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - J. Michalec [-] , D. Pfauser [-] , O. Kaminskyi [-] , M. Fousek [-] , L. Prokeš [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Šimek [-] , J. Šimek [-] , M. Velát [-] , H. Švec [-]

ŽK: 36. V. Bašta - 26. M. Fousek , 32. V. Šimek , 66. O. Kaminskyi .
Hráči zápasu: L. Smolen .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - SYROVÁTKA František (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích