0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkovští střelci mlčeli, céčko Třeště zahájilo sezonu vítězstvím


Branky


0

Do Plačkova přijelo céčko Třeště, které opět hostuje ve IV. třídě na Pelhřimovsku. Zkušený mančaft kolem kanonýra Vaška úvod sezóny zvládl výborně, brankář Jindřich za svá záda míč nepustil, a tak všechny tři body putují do Třeště. Na plačkovské straně nejvíce zaujal návrat Karla Vaňouse. Kdysi jeden z nejrychlejších hráčů Poutník ligy se na zelený trávník vrátil po několikaleté odmlce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Plačkovská rezerva se ke svému prvnímu soutěžnímu utkání sešla prakticky v kompletním složení. Překvapil zejména návrat na fotbalové kolbiště v podobě restartu kariéry několik let absentujícího Karla Vaňouse. Ale ani Carlos, ani nikdo jiný neodvrátil porážku 0:2.  První branku zápasu vstřelil v sedmnácté minutě třešťský kanonýr Zdeněk Vašek, který zakončil pěknou akci taženou po pravém křídle. Odpověďět mohl plačkovský kapitán Tomáš Vrána, bohužel jeho parádně kopnutý volný přímý kop pouze orazítkoval spojnici hostující branky. V prvním poločase si plačkováci vytvořili i další šance, ale Svoboda, ani Vaňous se neprosadili.

Ve druhé půli měli domácí místy drtivou převahu, přesto se jim vyrovnat nepodařilo. Naopak udeřilo na druhé straně, když přidal gólovou pojistku Bartušek. Céčko Třeště tak úvodní kolo IV. třídy zvládlo na výbornou a do tabulky si připsalo první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov B
Ondřej Kubů (vedoucí mužstva Plačkova "B"): První zápas nám příliš nevyšel. Zápas byl vyrovnaný, ve druhé půli jsme mohli otočit skóre, bohužel nám nebylo přáno. Snad se nám v příštích zápasech povede lépe, a to zejména střelecky.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov B
J. Kašpar [-] (76. R. Zemek [-] ) - M. Němec [-] , M. Kotlík [-] (46. J. Slavík [-] ) , M. Vrána [-] (67. J. Trnka [-] ) , O. Svoboda [-] , V. Krejčí [-] , F. Jaroš [-] (46. T. Klap [-] ) , K. Vaňous [-] , Z. Svatoš [-] , T. Vrána [-] , V. Němec [-]

TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - R. Krch [-] , R. Bartůšek [-] , J. Janák [-] , Z. Vašek [-] , L. Mikeš [-] , Z. Růžička [-] , M. Hochman [-] , P. Jelínek [-] , J. Nechvátal [-] , M. Maryška [-]

ŽK: 58. V. Krejčí - 63. R. Krch .
Hráči zápasu: T. Vrána - Z. Růžička .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - NOVÁK Jaroslav (N), PALÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.