Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A.F.C.Humpolec si v Častrově s chutí zastřílel


Branky


0

A.F.C.Humpolec dál jede na vítězné vlně. Po dvou domácích výhrách si humpolečtí fotbalisté tentokrát otevřeli střelnici v Častrově. Domácí tým neměl proti zkušenému a kvalitnímu soupeři nárok na lepší výsledek. Za hosty střelecky zářil Marousek s Čeledou, v domácím týmu se gólově prosadil pouze Jiří Houška. A.F.C. Humpolec se po zaváhání Třeště dostalo na první místo tabulky, Častrov je naopak předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním domácím zápase nové sezóny přivítal Častrov na svém hřišti jednoho z adeptů na postup tým z Humpolce. Hned od prvních minut bylo znát, kdo je favorit. Z první větší šance hostů se prosadil Kamil Marousek, který na začátku druhé půle dovršil hattrick. Hosté byli celý zápas lepší a průběžně navyšovali náskok. Za domácí se blýskl dvěma góly Jiří Houška.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Častrov
Jan Lepeška (Vedoucí mužstva, Častrov): Kluci nastoupili na úvod sezóny proti dvěma zkušeným soupeřům. Minulý týden jsme v Třešti hráli vyrovnanější partii, ale dnes i kvůli vynuceným změnám v sestavě jsme na výborně hrající hosty nestačili a bohužel vysoko prohráli.




Sestavy


TJ Sokol Častrov
J. Másilko [-] - J. Rešl [-] , V. Joudl [-] , J. Houška [-] , J. Pomikáček [-] , V. Bečka [-] , L. Lapka [-] , P. Lapka [-] (75. P. Marek [-] ) , J. Fuxa [-] , M. Votruba [-] , M. Marek [-]

Humpolec
R. Decastelo [-] - R. Němec [-] , V. Sávi [-] , J. Onderka [-] , A. Horký [-] (46. A. Homola [-] ) - K. Marousek [-] (49. P. Duba [-] ) , V. Zástěra [-] , L. Jaroš [-] (75. M. Havel [-] ) - P. Žáček [-] , M. Maršík [-] (46. K. Holčík [-] ) , T. Čeleda [-] (49. M. Hendrych [-] )

Hráči zápasu: J. Houška - K. Marousek , T. Čeleda .
Místo: Častrov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JONÁŠ Lubomír - BURZA Jaroslav (N), HAVEL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.