3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice ve šlágru kola přehrály céčko Třeště


Branky


0

Velmi zajímavý zápas se hrál v neděli v Hněvkovicích. Domácí tým, který v minulé sezoně obsadil druhou příčku, je všeobecně považován za jednoho z největších adeptů postupu. Céčko Třeště zase vykazovalo dobrou formu, když v úvodních dvou kolech nezaváhalo. Ba co víc, gólman C týmu Třeště Jindřich Jindřich za 180 minut hry ani jednou neinkasoval. V Hněvkovicích však tahal míč ze své sítě již po dvou minutách. Domácí mužstvo nakonec po boji vyhrálo 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od úvodního hvizdu rozhodčího zatlačili soupeře na jeho polovinu, ale z mnoha šancí využili pouze tu úvodní z druhé minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil Martin Němec. Po zvýšení vedení volala i hlavička Radka Anděla v 5. minutě nebo střela Lukáše Časara nad branku ve 25. minutě. Hosté se úspěšně bránili a čekali na chybu domácích, která přišla v 15. minutě. Nepřesnou rozehrávku hněvkovických  potrestal vyrovnáním tradiční střelec Zdeněk Vašek.

 

Tím se zdramatizoval další průběh utkání a všechny body a klid do domácích řad přinesly až góly kapitána Martina Vondry v 50. minutě a opět po rohovém kopu Radka Šebesty v 61. minutě. Domácí Hněvkovice poté už kontrolovaly hru a s přehledem dovedly zápas proti zkušenému soupeři do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal (trenér Hněvkovic): Jsme rádi za tři body proti kombinačně hrajícímu mužstvu Třeště „C“, kterému stejně jako nám dost vadil nerovný povrch na některých místech hřiště. Už se proto těšíme na kvalitní hřiště v Humpolci, kam zavítáme za týden.




Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - D. Kořínek [-] , M. Vondra [-] , R. Šebesta [-] - M. Němec [-] , A. Kolárik [-] , Z. Nekola [-] (67. J. Brázda [-] ) , L. Časar [-] (75. P. Kopic [-] ) , M. Švec [-] - Z. Pikl [-] (52. M. David [-] ) , R. Anděl [-] (83. J. Halagačka [-] ) -

TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - L. Veselý [-] , R. Bartůšek [-] (49. P. Jelínek [-] ) , Z. Vašek [-] , R. Krch [-] , L. Mikeš [-] , Z. Růžička [-] , J. Nechvátal [-] , J. Janák [-] , M. Maryška [-] , S. Bartůšek [-]

ŽK: 17. L. Časar - 26. J. Janák , 45. S. Bartůšek .
Hráči zápasu: M. Vondra , R. Šebesta - Z. Vašek .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - KOUDELKA ING. Oldřich (N), SVOBODA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.