Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu rezerv si Horní Cerekev i Obrataň připsaly po bodu


Branky


0

Velmi kvalitní fotbal přinesl zápas IV. třídy mezi rezervou Horní Cerekve a záložním týmem Obrataně. Obě mužstva vyztužila svou sestavu o několik pendlů z A týmu, což kvalitě utkání jen prospělo. Strhující podívaná nakonec vítěze neurčila. Domácí neproměnili velké kvantum příležitostí, což se jim v závěru vymstilo, kdy po chybě Jakuba Havla zařídil dělbu bodů obrataňský Rostislav Buchar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel úvod, hosty do hry vrátil Daniel Kudrnáč

Po opatrném začátku se hned v 7. minutě nadechl k velkému sólu levý obránce domácích Pavel Chadim, obešel 3 hráče soupeře a obstřelil brankáře hostí - 1:0. V dalších minutách sice cerekvičtí měli více ze hry, ale ani hosté nebyli bez šancí. Ve 12. min. unikl po pravém křídle hostující Kudrnáč a jen včasné vyběhnutí a zákrok Adama Bečicy v brance domácích zabránilo srovnání skóre. Hrálo se "nahoru-dolů", v 18. min. po akci Luboše Musila pálil Tomáš Podařil těsně vedle šibenice branky hostí, naopak dobře postavené tyče měli i domácí po hlavičce obrataňského kapitána Aleše Pařila. Domácí však v této části hry ovládli hřiště a jen brankář František Vilímek spolu s nepřesným zakončováním uchránil hosty od změny skóre. Až ve 26. min. po rohu nakrátko napřáhl František Šimek a s pomocí teče obrataňského hráče míč nechytatelně přeletěl bezmocného Vilímka do sítě - 2:0.

Domácí měli i další šance, postupně neuspěli Štěpán Filsoch, ani Luboš a Ondřej Musilové (otec a syn). Otřepané "nedáš-dostaneš" se opět potvrdilo ve 37. min., kdy průrazný a rychlý Daniel Kudrnáč povodil domácí obranu, prošel až do velkého vápna a nekompromisně snížil na 2:1. Jen o několik minut později hostující R. Flígr vystihl špatnou rozehrávku domácích ve středu pole, vyslal na zteč Kudrnáče, který ani podruhé proti A. Bečicovi nezaváhal - 2:2! Byť se domácí snažili jít opět do vedení, proti byl opět hostující Vilímek, který zneškodnil gólové příležitosti O. Musilovi a Z. Dařílkovi.

Domácí festival neproměněných šancí potrestal v závěru obrataňský Buchar, obě mužstva berou bod

Ve druhém poločase pokračoval festival zahazování šancí domácích útočníků, především střídající Hynek Novák měl velmi solidní příležitost vstřelit branku hned pětkrát! Neuspěli ani T. Podařil, O. Musil zblízka, neujala se ani prudká střela Z. Dařílka. Z mnoha pokusů ztéci soupeřovu branku se povedl jediný, kdy po přihrávce Šimka a centru Suchého skóroval hlavou Tomáš Podařil. Hosté nezůstávali se svojí snahou pozadu, ale do vyložených gólových situací se nedostávali. Až přišel zákonitý trest za neproměněné šance: střídající J. Havel křižnou přihrávkou před vlastní šestnáctkou nabídl míč hostujícímu Rostislavu Bucharovi, ten se vyhnul poslednímu obránci domácích a srovnal na  3:3! V úplném závěru měla obě mužstva ještě možnost strhnout vítězství na svou stranu, ale ani Novák (sám před Vilímkem po krásné přihrávce Suchého střílí nad), ani hostující Flígr (jeho střelu pod břevno vyrazil Bečica) neuspěli.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Luděk Havel (vedoucí mužstva, H.Cerekev B): Za předvedenou hru a převahu jsme si zasloužili vyhrát, o tři body nás připravily hrubé chyby v obranné činnosti, zejména mrzí laciná branka v závěru utkání.

SK Obrataň B
Josef Kalina (vedoucí mužstva, Obrataň B): Z naší strany byl špatný první poločas, domácí byli fotbalovější, ale nás podržel brankář František Vilímek.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] (46. L. Suchý [-] ) - O. Musil [-] , F. Šimek [-] , L. Musil [-] (46. H. Novák [-] ) , T. Pinkas [-] - T. Podařil [-] (69. J. Drda [-] ) - P. Chadim [-] (74. J. Havel [-] ) , J. Petrák [-] , Z. Dařílek [-]

SK Obrataň B
F. Vilímek [-] - R. Flígr [-] , T. Lhotský [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] , M. Plášil [-] (46. R. Buchar [-] ) , Z. Horský [-] , M. Vesecký [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] , P. Podsklan [-]

ŽK: 14. T. Lhotský .
Hráči zápasu: P. Chadim , T. Podařil - F. Vilímek , D. Kudrnáč .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - MEZERA Jiří (N), KUBERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.