J. Trnka 63.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves v nervózním duelu přetlačila rezervu Plačkova


Branky


0

Zatím suverénně si počínající Horní Ves přijela v šestém kole IV. třídy do Plačkova, kde se utkala s místní rezervou. V zápase, ve kterém plály emoce, se nakonec hosté mohli radovat ze tří bodů a i nadále se tak drží na druhém místě tabulky za vedoucím A.F.C. HUmpolec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Ves vstoupila do zápasu na výbornou, když se hned ve druhé minutě gólově prosadil Martin Brada, který prostřelil plačkovského gólmana. První půle byla vcelku vyrovnaná, hosté měli sice více šancí, všechny ale vychytal pozorný Milan Němec. Domácí mohli vyrovnat po brejku, kdy se řítil jejich útočník sám na gólmana, ten však výborným zákrokem vyrovnání nepřipustil.

 

Druhá půle přinesla hodně nervozity. Přibylo tvrdých zákroků, hráči obou týmů měli tendenci vše komentovat a napětí na hřišti by se dalo krájet. Svou roli nezvládl ani rozhodčí Jonáš, který nepřesnými výroky přiléval olej do ohně. V 55. minutě hosté zvýšili na dva nula po pěkné střele Makovičky. Domácí v 62. minutě po chybě hostující obrany snížili Trnkou. Vyrovnání se však i přes závěrečný tlak nedočkali. Po konci zápasu ještě přišla strkanice a nadávky mezi hráči obou týmů, což byla tečka za velmi vyhecovaným zápasem.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Ves
Jaroslav Bělohlávek (kapitán Horní Vsi): Bohužel jsme nepřijeli kompletní, chybělo nám pár hráčů ze základu a na hře to bylo znát, ale hráči co je zastoupili se snažili a bojovali a v celku to zvládli. Jsem rád , že mi vyšel tip a body jsou naše. První půle byla z naší strany dobrá, ve druhém poločase to bylo spíš nadávání a fotbal se moc nehrál. Body jsou vydřený, domácí dobře bránili. Škoda toho závěru, bylo to zbytečně moc vyhrocené a po konci utkání ještě dohra, což si myslím, že na fotbal nepatří, je to špatný příklad mládeži.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - J. Trnka [-] , O. Šimánek [-] , M. Schoula [-] , T. Vrána [-] , F. Jaroš [-] , K. Vaňous [-] , Z. Svatoš [-] , V. Krejčí [-] , J. Slavík [-] , V. Němec [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - I. Glejtek [-] , T. Kubů [-] , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] - O. Kantor [-] , V. Řepka [-] , M. Brada [-] , D. Brada [-] , L. Červený [-] - R. Makovička [-]

ŽK: 81. M. Němec - 76. L. Červený , 79. D. Brada , 87. V. Řepka .
Hráči zápasu: M. Němec - J. Bělohlávek , L. Červený , M. Brada .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JONÁŠ Lubomír - SVATOŠ Pavel (N), VLČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.