M. Rataj 59.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves brala opět pouze bod


Branky


0

Fotbalisté Horní Vsi si připsali druhé bodové zaváhání v řadě. Po remíze v Hněvkovicích tentokrát v Horní Vsi loupila rezerva Košetic. Ta si odvezla překvapivý bod, velký podíl na tom měl košetický brankář Jan Duffek, na kterého si domácí střelci přišli pouze jednou. Další ztráta bodů může Horní Ves velmi mrzet, jejich největší konkurent z Humpolce totiž vyhrál v Obratani a nasadil tak k bodovému trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Ves z tlaku a šancí v první půli nic nevytěžila

Domácí chtěli být aktivní, dát rychlý gól a kontrolovat hru. Přes tlak a velké množství šancí se však domácím v průběhu první půle skórovat nepodařilo. Střely končily buď vedle nebo neměly razanci, takže gólman hostů vše sbíral ze vzduchu nebo stál tam, kde má stát. Dvakrát o sobě dali vědět v první půli i hosté, když ve třicáté minutě z přímáku trefili břevno a pak o pět minut déle po dobré kombinaci protáhli domácího gólmana. Domácí měli ještě několik šancí, ty ale nic nepřinesly, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Na gól T. Bejčka ihned odpověděl domácí Rataj, body se v Horní Vsi dělily

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu až do 57. minuty, kdy špatný výhoz domácího gólmana a vysunutá obrana znamenala získání míče soupeře a než se domácí zformovali, hosté po kombinační akci šli do vedení. Domácí se snažili co nejdříve odpovědět a to se jim také povedlo, hned v 59. minutě vyšla krásná kombinace, na jejímž konci byl Rataj a bylo vyrovnáno. Pak přišel velký tlak Horní Vsi, která cítila šanci na tři body, ale  výbornými zákroky a vybíháním nedal gólman Duffek domácím šanci podruhé rozvlnit síť, a tak si hosté domů odvezli překvapivý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Jaroslav Bělohlávek - kapitán: Herně jsme byli lepší, dobře jsme kombinovali, bohužel máme problém se střílením gólů a na jeden potřebujeme 20 šancí a ještě hostům dobře zachytal gólman. Sice málo gólů dostáváme, ale také jich málo dáváme a na tom je třeba zapracovat. Potřebujeme větší klid v zakončení a to štěstíčko. Ztráta bodů nás hodně mrzí a bylo to znát i v kabině po zápase. Musíme se z toho oklepat a bojovat, vždyť příští týden nás čeká derby, tak snad fanouškům tuto ztrátu vynahradíme. Hlavně musíme začít střílet góly, bez toho to nepůjde.




Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - I. Glejtek [-] (46. V. Řepka [-] ) , M. Průcha [-] , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] - M. Brada [-] , O. Kantor [-] , D. Brada [-] , L. Červený [-] - D. Fanta [-] , M. Rataj [-] (74. R. Makovička [-] )

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Pospíchal [-] , Z. Most [-] , T. Bejček [-] , P. Machovec [-] , M. Čermák [-] , J. Mynařík [-] , M. Dvořák [-] , O. Šáda [-] , J. Dvořák [-] , J. Bejček [-]

ŽK: 87. J. Mynařík .
Hráči zápasu: D. Brada , L. Červený , M. Rataj - J. Duffek .
Místo: Horní Ves. Počet diváků: 25. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - VLČEK Petr (N), ŠIMŮNEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.