2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Horní Cerekve udolala Hněvkovice


Branky


0

Tuhý boj o mistrovské body se odehrál v Horní Cerekvi, kde domácí rezerva přivítala hosty z Hněvkovic. Zápas to byl dlouho vyrovnaný, tři body nakonec ale zůstaly v Horní Cerekvi. Zásluhu na tom měl i mladíček Vojtěch Pauš, jenž premiérovým gólem v dospělé kategorii navyšoval vedení domácích. Kosmetickou úpravu výsledku poté v poslední minutě obstaral hostující Radek Anděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas diváky nenudil

Na cerekvickém hřišti se v chladném nedělním dopoledni hrálo vyrovnané utkání, které bylo do poslední minuty otevřené. Jako první zahrozili hosté, když Anděl vysunul Halagačku, jehož střelu však Bečica v brance domácích kryl. Domácí odpovídali po průnicích agilního Víta Zelenky (první zápas po vleklém zranění) a Ondřeje Musila, ale oba byli v zakončení neúspěšní, podobně jako dvě střely Lukáše Suchého ze střední vzdálenosti.

 

Akce se střídaly na obou stranách, Brázda (H) střílí nad branku, Zelenka (HC) naopak doprostřed branky, akce Švec- Anděl (H) končí střelou vedle, Šimek ideálně uvolňuje Pinkase (HC), jeho střela končí po teči obránce těsně nad, po následném rohu L. Musil o pár decimetrů míjí šibenici Časarovy branky. Dvakrát se připomínají hosté – Brázda střílí opět nad domácí branku a Halagačka po úniku trefuje boční síť.

 

Závěr poločasu patřil spíš domácím, ale jejich akce kýženým gólem zakončeny nebyly. Nestárnoucí Luboš Musil několikrát „vymotal“ obránce Hněvkovic, jeho dobrou střelu však Časar kryl, Suchý ideálně vysunul Drdu, ten však v rozhodujícím okamžiku netrefil míč, Ondra Musil po krásné Šimkově kolmici středem zakončuje těsně vedle. Dalekonosnou střelu Jardy Plachého kryl brankář hostí a rovněž vychytal i samostatný nájezd Víta Zelenky.

Duel rozhodl premiérovou trefou mezi muži hornocerekvický benjamínek V. Pauš

Po pěti minutách druhé části hry průnik O. Musila zastavil obětavým skluzem spolehlivý stoper hostí Vondra, stejným způsobem zastavil na druhé straně dnes velmi dobře hrající Tomáš Podařil výborného Radka Anděla. Pěknou akci předvedli domácí v 55. minutě, po Zelenkově úniku a zpětné přihrávce Suchý pouštěl za sebe na L. Musila, který ze 16 m přestřelil.

 

Ostrou střelu Honzy Plachého zlikvidoval pozorný Časar a na první gól se tedy čekalo až do 63. minuty. To Pinkas vysunul Suchého, po jehož centru se zblízka trefil Vít Zelenka. Hosty obdržená branka vyburcovala ještě k větší aktivitě, vyrovnat mohl hned dvakrát Radek Anděl, ale v obou případech Adam Bečica domácí podržel, Halagačkova dorážka ze 16 m po druhé šanci hostů šla vysoko nad.

 

Osm minut před koncem vystihl rozehrávku brankáře hostí střídající teprve patnáctiletý Vojtěch Pauš a mazácky tuto chybu potrestal třicetimetrovým lobem (blahopřejeme k první brance v soutěži dospělých). Hosté se opět vrhli do útoku, trestný kop z 18 m  ještě skončil  po teči zdi pouze rohovým kopem, ale v 90.minutě se přece jen dočkali: nedorozumění mezi brankářem a obráncem využil Radek Anděl a snížil na konečných 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec - trenér: Sehráli jsme zatím náš nejlepší zápas sezony. Dnes byl naším nejlepším hráčem Tomáš Podařil.




Sestavy


SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - T. Pinkas [-] , L. Musil [-] (56. V. Pauš [-] ) - T. Podařil [-] - L. Suchý [-] , V. Zelenka [-] (69. J. Plachý [-] ) , J. Plachý [-] , J. Drda [-] (59. D. Rašík [-] ) , L. Loukota [-] , F. Šimek [-] (46. M. Havelka [-] ) , O. Musil [-]

TJ Sokol Hněvkovice
L. Časar [-] - M. Fišar [-] , R. Šebesta [-] , M. Vondra [-] - J. Brázda [-] (70. P. Nenadál [-] ) , Z. Nekola [-] (46. P. Kopic [-] ) , M. Švec [-] , A. Kolárik [-] , J. Brázda [-] - J. Halagačka [-] (65. M. David [-] ) , R. Anděl [-] -

Hráči zápasu: T. Podařil , V. Zelenka - R. Anděl .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLUBAL Filip - OŠANEC Jan (N), KOUDELKA ING. Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.