L. Lapka 76.
1:1
(0:1)
24. M. Gapko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Častrově se body dělily


Branky


76. L. Lapka - 24. M. Gapko
0

V zápase mezi Častrovem a Novou Cerekví byl k vidění podprůměrný fotbal. Ani jedno z mužstev nepodalo optimální výkon, konečná remíze 1:1 je vzhledem k předvedené hře zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Častrově třicítka diváků viděla pouze fotbalový odvar. Hosté přijeli v oslabené sestavě a na jejich hře to bylo znát. Nová Cerekev nedokázala udržet míč na svých kopačkách, a tak více šancí mělo domácí mužstvo. Přesto se z poločasového vedení radovali hosté, když se šťastně trefil Milan Gapko.

 

Ve druhém poločase se úroveň hry nezlepšila. Domácí se snažili o vyrovnání, kterého nakonec i dosáhli. Po tečované střele se do protipohybu gólmana z branky radoval domácí Lukáš Lapka. Remíza je zasloužená, hosty podržel gólman Tomáš Rajčan.



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Cerekev
Milan Gapko - hráč: Neměli jsme svůj den, podali jsme mizerný výkon. Pořádně jsme si nedokázali přihrát ani udržet míč na kopačkách. Nakonec můžeme být rádi za ten bod, který jsme uhráli.



Sestavy


TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - M. Fojt [-] , M. Marek [-] - J. Houška [-] , P. Lapka [-] , J. Pomikáček [-] - L. Lapka [-] , J. Rešl [-] , P. Marek [-] - P. Drbal [-] , V. Joudl [-]

TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - J. Seeman [-] , M. Sochor [-] , M. Amcha [-] - M. Gapko [-] , P. Hála [-] , K. Zíka [-] , L. Hála [-] - P. Vaněček [-] , T. Pavlík [-] - J. Tyráček [-]

ŽK: 11. M. Amcha , 33. M. Gapko .
Hráči zápasu: L. Lapka - T. Rajčan .
Místo: Častrov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - MÁSILKO Jiří (N), SŮVA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.