K. Horký 34. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hněvkovicích se zrodila senzace, tři body brali hosté ze Žirova


Branky


34. K. Horký (p.) - 77. P. Novotný , 84. P. Novotný
0

Velké překvapení se zrodilo na hřišti v Hněvkovicích. Tam si domácí Sokol neporadil s outsiderem IV. třídy, rezervním týmem Střepiny Žirov. Hosté svou sestavu v Hněvkovicích vyztužili o několik pendlů a na výkonu celého mužstva to mělo blahodárný vliv. Domácí, kteří jsou na svém hřišti velmi silným celkem, tentokrát zklamali, když podali nejslabší výkon podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice začali aktivně, ale po úvodním oťukávání se začali prosazovat i hosté, kteří přijeli i s hráči z A-týmu.  Přesto do vedení šli Hněvkovičtí, když v 34.min po průniku Fišara zahrál jeden ze soupeřových zadáků rukou ve vápně a nařízený pokutový kop Horký proměnil.

 

Ve druhém poločase hosté ještě přidali, především ve hře dopředu. Obě křídla dělala domácí obraně problémy a střední útočník Novotný platil svým důrazem i fotbalovostí. To se nakonec ukázalo jako rozhodující, protože v 77.min hlavou po rohovém kopu vyrovnal a v 83.min z trestného kopu z 25 metrů trefil šibenici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal - trenér: Byl to nejslabší výkon našeho mužstva v této sezóně.




Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Němec [-] - R. Šebesta [-] (46. J. Brázda [-] ) , M. Fišar [-] - L. Časar [-] (60. M. David [-] ) , M. Švec [-] , A. Kolárik [-] , Z. Nekola [-] - K. Horký [-] , R. Anděl [-] - D. Kořínek [-] , P. Nenadál [-]

TJ Střepina Žirov B
M. Daněk [-] - P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] , P. Jonáš [-] (78. J. Bína [-] ) - J. Hána [-] , M. Kos [-] , J. Nacházel [-] - P. Novotný [-] , J. Doležal [-] (76. J. Zíka [-] ) - J. Cvrček [-] , D. Němec [-] (84. J. Blažek [-] )

Hráči zápasu: P. Novotný .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 29. Rozhodčí: HÁNA Samuel - KOUDELKA ING. Oldřich (N), LOSKOT ING. Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.