0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves se po výhře v Žirově usadila na první pozici


Branky


0

Rezerva Střepiny Žirov po dvou výhrách v řadě tentokrát padla. Hosté z Horní Vsi přijeli do Žirova s vědomím, že výhra je minimálně do neděle katapultuje na první příčku tabulky. A tak se i stalo. Domácím nebyla nic platná pomoc čtyř pendlů z A týmu, Horní Ves potvrdila své ambice, když před liduprázdnými tribunami vyhrála 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vítr fotbalu nepřál, první půle skončila bez branek

V Žirově se na pěkném hřišti odehrál zápas dvou naprosto rozdílných poločasů, a to kvůli silnému větru. V první půli jeho síly využívali domácí, hrozili ze standartních situací a po nakopávaných balonech na útočníky. Horní Ves měla navrch zejména fyzicky a domácí pouze ztěžka zachytávali jejich brejky. Vyrovnaný první poločas však skončil nerozhodně, bez větších šancí na každé straně.

Výhru favorizované Horní Vsi dvěma góly vystřelil Radim Makovička

Ve druhé půli se obraz hry dočista změnil. Žirovští měli problémy dostat se alespoň za půlku hřiště, jinak byli pod dlouhodobou převahou. Jejich jedinou výhodou byla bezzubost hráčů hostů, kteří na druhý tým tabulky nic světoborného nepředvedli. Z delšího tlaku nakonec vytěžili alespoň první branku po průniku z levé strany, když se do černého trefil Radim Makovička. Po brance domácí takřka rezignovali a následovala pojišťovací branka po zkušeném námazu domácího Tomáše Harudy, který se tak dlouho rozmýšlel čím centr odvrátí, až mu míč doslova nafackoval a odrazem ho připravil hostujícímu R. Makovičkovi, který svou druhou brankou uzavřel skóre zápasu. Utkání tedy skončilo spravedlivou výhrou hostů. S velikým nadhledem duel řídil Petr Ságl a i jeho výkonu přihlíželo na Žirov slušných 8 diváků.


Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov B
Jiří Nacházel - vedoucí mužstva: Prohráli jsme zaslouženě, pátek večer jsme to přepískli a dnes se půlka mužstva nemohla hnout. Musím na kluky být přísnější, samá Sauna a potom to takhle vypadá.




Sestavy


TJ Střepina Žirov B
M. Daněk [-] - T. Haruda [-] , P. Bratrů [-] - J. Nacházel [-] (61. Š. Hrobský [-] ) - P. Novotný [-] (14. S. Hána [-] ) , J. Doležal [-] (46. J. Zíka [-] ) - Z. Červený [-] , R. Bratrů [-] , L. Morava [-] , D. Němec [-] , J. Cvrček [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - M. Průcha [-] , T. Kubů [-] , M. Skokan [-] , V. Řepka [-] - D. Fanta [-] , R. Makovička [-] (78. J. Bína [-] ) , O. Kantor [-] , D. Brada [-] (83. L. Novotný [-] ) , L. Červený [-] - R. Fous [-]

ŽK: 18. D. Němec - 52. V. Řepka , 72. D. Fanta , 73. R. Makovička .
Hráči zápasu: Z. Červený - R. Makovička .
Místo: Žirov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ságl Petr - DANIEL Julius (N), VLČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.