Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Obrataně smetlo Častrov


0

V Obratani se z výhry radoval favorit duelu. Domácí rezerva podle zvyku nasadila do boje několik hráčů A týmu, takže se dal očekávat jasný průběh zápasu. Hosté z Častrova byli sice snaživým soupeřem, přesto to nestačilo na lepší výsledek, než na prohru v poměru 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Obrataně udělala krok k vítězství již v první půli

Poslední kolo podzimní části proti sobě postavilo dva celky dolní poloviny tabulky – domácí rezervu Obrataně a hosty z Častrova. Utkání bylo z obou stran povedené a co víc, nabídlo spoustu branek. Hned po deseti minutách šli domácí do vedení, to když se povedenou trefou prosadil Rostislav Flígr. Častrovští dokázali vzápětí vyrovnat a začínalo se od znova. Do poločasu Obrataň vstřelila ještě dva důležité góly, které utkání zřejmě rozhodly.

Obrataň i po pauze dominovala, Častrov byl však kvalitním soupeřem

Hned v úvodu druhé půle Častrov zápas zdramatizoval, protože ve 47. minutě korigovali na 3:2 pro Obrataň a byl tak opět v zápase. To však bylo od hostí vše, po zbytek zápasu už dominovali domácí, navíc byli i gólově efektivní. Perfektním tahem se ukázalo nasazení domácího Martina Plášila, který po deseti sekundách na hřišti zvyšoval na 4:2 a uklidnil domácí hráče i fanoušky. Obrataň přidala ještě další dva góly a zvítězila tak přesvědčivě 6:2. Na obhajobu hráčů z Častrova nutno říci, že ačkoliv je skóre jednoznačné, předvedli povedený výkon, který jim však dnes body nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
Josef Kalina - trenér: Myslím, že jsme ten podzim pěkně zakončili. Zápas jsme zvládli dobře a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Častrov
Jan Lepeška - trenér: Podle mě dnes skóre úplně neodpovídá průběhu utkání. Nehráli jsme špatně, ale když dostanete 6 gólů, těžko můžete vyhrát.



Sestavy


SK Obrataň B
J. Kalina [-] - R. Flígr [-] , R. Buchar [-] , M. Vlach [-] (60. M. Plášil [-] ) , L. Polanecký [-] , D. Kudrnáč [-] , O. Pražák [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] (80. J. Pražák [-] ) , M. Buček [-] , P. Kudrnáč [-] (78. T. Cudlín [-] )

TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - M. Fojt [-] , M. Marek [-] - P. Lapka [-] , J. Pomikáček [-] - J. Rešl [-] , L. Lapka [-] (60. P. Marek [-] ) - P. Drbal [-] (65. J. Másilko [-] ) , V. Bečka [-] , J. Fuxa [-] , M. Votruba [-]

Hráči zápasu: L. Lapka .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - KUBERA Josef (N), MELICHAR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.