J. Prokop 60.
L. Kavka 65.
M. Havel 79. (p.)
T. Šeda 89.
4:3
(0:1)
11. M. Šedivý (vl.)
52. P. Kuneš
90. P. Kuneš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 13:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Budíkova dohnala dvoubrankové manko a nakonec přestřílela Lukavec


Branky


60. J. Prokop , 65. L. Kavka , 79. M. Havel (p.) , 89. T. Šeda - 11. M. Šedivý (vl.) , 52. P. Kuneš , 90. P. Kuneš (p.)
0

Úvodní kolo III. třídy svedlo proti sobě mužstva Budíkova "B" a Lukavce. Oba týmy si v uplynulé sezóně na své konto připsaly shodně 29 bodů, a tak se dala očekávat vyrovnaná bitva. Ta se nakonec na budíkovském hřišti i odehrála. V gólové přestřelce byli nakonec šťastnější domácí hráči, kteří dokázali otočit nepříznivý stav zápasu a po brankách Kavky, Prokopa, brankáře Havla a Šedy nakonec zvítězili 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V prvním poločase byli lepší hosté z Lukavce a již v 11. minutě šli do vedení vlastní brankou Šedivého. Potom měli další šance a mohli vést do poločasu o více branek, ale nepřesnostmi se o branky připravili. Domácí se dostávali k brance hostů sporadicky.   Ve druhém poločase se domácí zlepšili a otočili zápas ve svůj prospěch. Nejprve ještě zvýšili hosté, když skóroval Petr Kuneš, ale pak už se trefovali domácí. Nejprve snížil Jiří Prokop po rohu, za pět minut Lukáš Kavka po rychlém protiútoku vyrovnal stav zápasu a vedoucí branku dal brankář Martin Havel z penalty. V závěru zápasu se ještě dvakrát měnilo skóre. Nejprve zvyšoval na 4:2 budíkovský Šeda, aby hned vzápětí svou druhou brankou v zápase stanovil konečné skóre duelu lukavecký Petr Kuneš. Z těsného vítězství v úvodním kole III. třídy se tak nakonec radovala rezerva Budíkova.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov B
Martin Soukup (vedoucí mužstva Budíkov "B"): Z naší strany byl výkon v prvním poločase špatný a mohli jsme prohrávat o více branek a bylo by po zápase. Po změně stran jsme už hráli dobře, přidali na přesnosti a otočili výsledek. Za druhý poločas mužstvo zaslouží pochvalu.




Sestavy


TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - M. Vodrážka [-] , M. Šedivý [-] , A. Koubek [-] (46. J. Bleha [-] ) - T. Šeda [-] , J. Prokop [-] , L. Kavka [-] , J. Novák [-] (46. L. Soukup [-] ) - O. Zet [-] , J. Šárovec [-] - V. Haman [-]

TJ Start Lukavec
L. Krill [-] - M. Zamrzla [-] (80. E. Bukarenko [-] ) , P. Kuneš [-] , M. Šimek [-] , M. Zeman [-] , P. Švec [-] (80. F. Benda [-] ) , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] (39. P. Hurda [-] ) , M. Merenus [-] , J. Mařinec [-] , L. Krill [-]

ŽK: 90. M. Havel .
Hráči zápasu: L. Kavka , J. Prokop - P. Kuneš .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ZET Martin (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.