T. Pech 70.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov udolal Lukavec, jedinou branku zápasu vstřelil Tomáš Pech


Branky


70. T. Pech
0

Tři zápasy, tři výhry o gól, to je dosavadní bilance fotbalistů Sokola Čejov. Ti tentokrát dokázali po velkém boji udolat tým Lukavce. Rozhodující a jediný gól zápasu vstřelil v 70. minutě čejovský Tomáš Pech. Čejovští po sestupu z Poutník ligy patří mezi horké kanditáty na postup a byť své soupeře výrazněji zatím nepřehrávají, mají po třech kolech plný počet bodů a atakují tak čelní pozice tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas s řadou šancí na obou stranách. Hosté se snažili o kolmé přihrávky na nabíhající útočníky a zahrozili střelou do tyče. Domácí měli mírnou převahu a vytvářeli si nebezpečné situace, které však nedokázali využít. První půle tak i přes nespočet šancí na obou stranách branku nepřinesla.

Ve druhém poločase převaha domácích postupně narůstala a vyvrcholila brankou Tomáše Pecha po průniku středem obrany soupeře a zakončením střely, která se odrazila od tyče do brány. Hosté se poté snažili o vyrovnání do poslední minuty, ale domácí obrana je k ničemu nepustila. Obě mužstva předvedla kolektivní a bojovné výkony. Tři body do tabulky za výhru 1:0 si nakonec připsal Čejov, který tak i ve třetím zápase svého soupeře přetlačil a opět vyhrál o jednu branku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal (trenér Čejova): Byl to vyrovnaný zápas, který jsme nakonec rozhodli pro sebe. Vyzdvihl bych výkon celé naši obranné řady.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - L. Tománek [-] , P. Nápravník [-] , L. Moravec [-] (57. A. Romaniuk [-] ) , L. Kratochvíl [-] (84. O. Kulík [-] ) , T. Pech [-] , P. Pech [-] (88. O. Doležal [-] ) , T. Marek [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

TJ Start Lukavec
L. Krill [-] - M. Merenus [-] , D. Wenemoser [-] (56. L. Krill [-] ) , V. Pešek [-] , L. Zadražil [-] (72. E. Bukarenko [-] ) , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , P. Kuneš [-] , M. Šimek [-] , M. Zeman [-] , S. Prokop [-]

ŽK: 55. O. Beneš , 80. P. Pech - 23. P. Kuneš , 49. M. Merenus , 61. L. Krill , 67. M. Šimek , 73. V. Pešek .
Hráči zápasu: M. Vacata , T. Pech - L. Krill .
Místo: Čejov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - SVOBODA Bohumil (N), MAŘINEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.