2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec se o pouti rozešel smírně s béčkem Jiřic


Branky


0

Do Lukavce v rámci 6. kola III. třídy přijel nováček soutěže, rezerva Jiřic. Ta se zatím presentuje dobrými a bojovnými výkony a to se potvrdilo i v Lukavci. Domácí před slušnou návštěvou měli herně navrh, nakonec se však museli spokojit s bodem za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se typický pouťový zápas. Domácí měli převahu, ale nadokázali proměnit šance, hosté se dostali po chybě domácích do vedení, když se prosadil Jiří Hrůza. Aby toho nebylo málo, domácím se zranil brankář David Ludvík a musel střídat. Domácí si postupem času vynutili převahu a dočkali se vyrovnání Martinem Zamrzlou.

 

Také ve druhém poločase měli fotbalisté Lukavce převahu a povedlo se jim otočit skóre ve svůj prospěch. Další šance už nedali. Hostům se podařilo lacino vyrovnat po nedorozumění obrany s  brankářem, opět se trefil Hrůza. Závěr zápasu byl vyrovnaný a skore se už nepohnulo. U domácích se nejvíce dařilo Josefu Mařincovi na pravém beku. U hostů hrál spolehlivě Jiří Langr ve středu obrany.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] (24. L. Krill [-] ) - S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , L. Krill [-] , V. Pešek [-] , P. Hurda [-] (85. A. Mišoň [-] ) , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , P. Kuneš [-] , M. Šimek [-] , M. Zeman [-]

SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Maděra [-] , M. Trnka [-] , J. Langr [-] , R. Pexa [-] (58. M. Jirků [-] ) , J. Záviška [-] - V. Babinec [-] , J. Bezstarosta [-] (46. M. Hájek [-] ) , P. Novák [-] - P. Příhoda [-] (82. M. Horký [-] ) , J. Hrůza [-] -

ŽK: 69. L. Krill - 36. J. Langr .
Hráči zápasu: J. Mařinec - J. Langr .
Místo: Lukavec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - MAŘINEC Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.