6:1
(3:0)
53. M. Havel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Tomáše Pecha pomohl Čejovu k další výhře


Branky


10. L. Kratochvíl , 15. T. Pech , 40. T. Pech , 79. O. Doležal , 82. J. Novák (vl.) , 89. T. Pech - 53. M. Havel (p.)
0

Loňský účastník Poutník ligy, tým Sokola Čejov, zatím ve III. třídě neztratil ani bod. Změnu nepřineslo ani derby proti rezervě Budíkova. V domácím dresu zazářil Tomáš Pech, který byl u všech gólů svého týmu. Hostujícímu mužstvu ve druhém poločase tekly nervy, když v 71. minutě museli předčasně pod sprchy Janák s Trechou, oba za nesportovní chování. Čejov po další výhře má v tabulce k dobru už osmi bodový náskok a dál neohroženě kráčí za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně a od začátku diktovali tempo hry. Svého soupeře přehrávali rychlou kombinací a v 10. minutě se ujali vedení Lukášem Kratochvílem, který hlavou do protipohybu brankáře zužitkoval centr Tomáše Pecha. Za pět minut samotný Tomáš Pech po průniku zvyšoval na 2:0 a ve 40. minutě nádhernou střelou z přímého kopu Tomáš Pech zvýšil vedení na 3:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří využili uspokojeného vedení domácích a začali mít více ze hry. To vyústilo ve faul brankáře domácích na pronikajícího útočníka a brankář hostí Martin Havel bezpečně proměnil pokutový kop. Od této chvíle začali mít hosté ještě větší převahu, kterou však zmařil svým hloupým faulem Trecha, který inkasoval zaslouženě červenou kartu a za nesportovní chování byl vzápětí vyloučen i stoper hostí Tomáš Janák. Hosté se tím připravili o jakoukoliv šanci se zápasem něco udělat a inkasovali čtvrtý gol z kopačky střídajícího Ondřeje Doležala po přihrávce Tomáše Pecha. Další střelu Tomáše Pecha si srazil nešťatně J. Novák do vlastní branky a Tomáš Pech korunoval svůj výborný výkon brankou dvě minuty před koncem na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Martin Křípal - trenér: Jsme rádi za další tři body, které jsme získali proti nepříjemnému soupeři. Z našich hráčů bych pochválil zejména Tomáše Pecha, který měl podíl na všech našich brankách.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - L. Moravec [-] (75. O. Doležal [-] ) , L. Kratochvíl [-] , T. Pech [-] , P. Pech [-] (69. A. Romaniuk [-] ) , T. Marek [-] (69. J. Hložek [-] ) , P. Nápravník [-] , L. Tománek [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - A. Koubek [-] , T. Janák [-] , J. Prokop [-] , J. Vostřejž [-] - J. Šárovec [-] , L. Soukup [-] , J. Novák [-] , T. Šeda [-] - L. Havel [-] , J. Trecha [-] -

ŽK: 69. T. Marek . ČK: 71. T. Janák , 71. J. Trecha .
Hráči zápasu: T. Pech .
Místo: Čejov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁLA Lukáš - SVOBODA Bohumil (N), BÁRTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.