L. Kratochvíl 10. (p.)
T. Marek 33.
2:2
(2:1)
11. J. Radil (p.)
49. M. Kopecký
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas podzimu před rekordní návštěvou skončil v Čejove dělbou bodů


Branky


10. L. Kratochvíl (p.) , 33. T. Marek - 11. J. Radil (p.) , 49. M. Kopecký
0

Reklama na fotbal. Šlágr kola, ve kterém se utkaly první dva týmy tabulky, nabídl vše co nabídnout měl. Rekordní návštěva viděla nefalšovanou bitvu o krále podzimu. Domácí Čejov, jenž po sestupu z Poutník ligy neztratil ve III. třídě ještě ani bod, přivítal na svém hřišti konkurenta z Želiva. Zápas podzimu nakonec vítěze neurčil, po remíze 2:2 tak mají k podzimním vavřínům blíže v Čejově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál svižný fotbal a bylo znát , že spolu hrají dvě vedoucí mužstva tabulky. Domácí se ujali brankou Lukáše Kratochvíla z penalty , hosté o chvíli kontrovali také z penalty na 1:1, úspěšným exekutorem byl Jan Radil. Zápas nahoru dolů pokračoval a domácí po krásném pasu L. Kratochvíla přesně na nabíhajícího T. Marka, který z první přeloboval brankáře hostí, se ujali vedení 2:1. Domácí měli více ze hry a ke konci poločasu jasně přehrávali soupeře, který měl štěstí, že po průniku Patrika Pecha neinkasovali potřetí.

 

Ve druhém poločase pokračoval fotbal nahoru dolů a hostům se po krásném přímém kopu podařilo vyrovnat na 2:2. Zápas gradoval a obě mužstva toužila po vítězství, a tak se útočilo na obě strany. Ani jedno mužstvo již žádnou ze svých šancí neproměnilo, zápas tak skončil spravedlivou remízou. Čejov si tak před svým soupeřem ze Želiva udržel v tabulce náskok pěti bodů.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - L. Moravec [-] , L. Kratochvíl [-] (88. L. Jech [-] ) , A. Romaniuk [-] (75. M. Křípal [-] ) , P. Pech [-] (79. J. Hložek [-] ) , T. Marek [-] (90. O. Doležal [-] ) , P. Nápravník [-] , L. Tománek [-] , J. Svoboda [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-]

TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - J. Bloudek [-] (46. M. Němec [-] ) , L. Stibůrek [-] (79. J. Peknik [-] ) , L. Radil [-] , M. Kopecký [-] , G. Martin [-] , J. Špinar [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] , R. Dolejš [-] , J. Radil [-]

ŽK: 18. L. Kratochvíl , 80. O. Beneš - 15. R. Dolejš , 41. J. Bloudek , 53. L. Stibůrek , 77. J. Radil , 82. P. Novák .
Místo: Čejov. Počet diváků: 135. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - SVOBODA Bohumil (N), KRATOCHVÍL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.