0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jiřic pálila slepými, lekci z produktivity ji udělila Vyskytná


Branky


0

V zápase 9. kola III. třídy v Jiřicích se potvrdilo známé rčení, že fotbal nemá logiku. Domácí rezerva celý zápas hosty z Vyskytné tlačila, vytvořila si spoustu šancí, gólově však vyšla naprázdno. Hosté si v tomto směru počínali o mnoho lépe, když z minima dokázali vytěžit maximum. Nováček soutěže z Jiřic i přes dobré výkony boduje pouze sporadicky, v tabulce je horší jen bezkonkurenčně poslední Mnich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převaha ke gólu nevedla

Od první minuty diktovali tempo utkání aktivně hrající domácí. Jejich snaha o kombinaci přinesla několik závarů ve vápně hostů a sérii rohů, ze kterých domácí nedokázali skoróvat. Za zmínku stojí pouze nastřelená tyč hostující branky po nepovedené hlavičce jednoho z obránců. Ve 31. minutě přišel pro dobře kombinačně hrající Jiřice trest v podobě rychlého protiútoku, který povedeně zakončil hostující Bezděkovský, který střelou z první nedal brankáři Zabloudilovi šanci a poslal hosty do vedení. Inkasována branka domácími otřásla a do konce poločasu se na hřišti nic zajímavého nedělo.

Rezerva Jiřic tlačila, góly však dávali pouze produktivní hosté

Do druhé půle vstoupili lépe opět domácí, kteří nepustili soupeře prvních deset minut přes půli. Ale jejich snaha končila na dobře organizované obraně hostů nebo v rukavicích dobře chytajícího Sekala. V 55. minutě se dostali hosté do slibného přečíslení, ze kterého vybojovali roh. Z rohového kopu se dokázal po závaru ve vápně razantní střelou prosadit hostující Šustr. Po necelých dvou minutách vybojovali hosté standartní situaci na hraně vápna. Tvrdou střelu gólman Zabloudil pouze vyrazil před vyskytenského útočníka Součka a ten pohodlně skóroval do prázdné brány. Domácí Jiřice se snažily se stavem utkání něco udělat, ale jejich neschopnost skórovat a smůla v koncovce byla místy až komická. V posledních dvaceti minutách domácí 2x nastřelili břevno a většina jejich střel končila mimo tři tyče gólmana Sekala a nebo na jeho rukavicích. Domácí Jiřice nebyly horším týmem a výsledek 0:3 je pro ně velice krutou prohrou a ukázkou skvělé produktivity hostů.


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Martin Horký - hráč: Dnešní utkání pro nás bylo nešťastné. Hráli jsme pěkný kombinační fotbal a hosté nám nestačili. Bohužel nejsme schopni z našich šancí dávat góly a soupeři nás trestají z brejků a standartek. Při pohledu na tabulku je mi zle, ale naše hra postavení neodpovídá. Doufám, že se naše snaha hrát fotbal a ne jen odkopávat míče a věřit na náhodu, jako to dělá většina týmů v této soutěži, nám přinese v dalšich zápasech body, které nutně potřebujeme.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - M. Trnka [-] , M. Petřík [-] , J. Langr [-] , L. Nesporý [-] - R. Pexa [-] (46. J. Záviška [-] ) , P. Příhoda [-] , V. Babinec [-] (72. M. Horký [-] ) , P. Novák [-] (68. J. Frantál [-] ) - J. Hrůza [-] (55. J. Vincenc [-] ) , D. Holoubek [-]

TJ Sokol Vyskytná
P. Sekal [-] - T. Budík [-] , P. Fíla [-] , P. Vondrák [-] - J. Bezděkovský [-] , V. Fila [-] , P. Valenta [-] , D. Šustr [-] , D. Krejčí [-] - L. Souček [-] , P. Blažek [-]

ŽK: 65. P. Novák , 75. L. Nesporý .
Hráči zápasu: M. Petřík , L. Nesporý - P. Sekal , P. Blažek .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HANZL Daniel - SADSKÝ Stanislav (N), DRAHNÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.