4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec v zápase proti Petrovicím potvrdil roli favorita


Branky


4. P. Kuneš , 38. L. Krill , 43. P. Hurda , 75. V. Pešek (p.) - 30. B. Kubát , 64. J. Kloc
0

Mužstvo Startu Lukavec v rámci 9. kola III. třídy přivítalo na svém hřišti hosty z Petrovic. Tabulkové postavení týmů určovalo jednoznačného favorita, kterým byli domácí. Předzápasové prognózy se potvrdily, tři body zaslouženě zůstaly v Lukavci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec měl od začátku zápasu převahu, kterou také vyjádřil rychlým gólem Petra Kuneše. Další šance domácí zahazovali a hostům se podařilo vyrovnat z rychlého protiútoku, kdy se trefil důrazný Kubát. Lukavec to nerozhodilo a do konce první púle zvýšil skóre po brankách Luboše Krilla a Hurdy na 3:1.

 

Ve druhém poločase si udržovali domácí neplodnou převahu, zahazovali šance a hosté je tak potrestali snížením na 3:2. Domácí uklidnil až proměněný pokutový kop, jehož exekutorem byl Václav Pešek. Další dobré příležitosti už domácí neproměnili, mrzet je to ale nemuselo. Tři body nakonec po výhře 4:2 zůstaly v Lukavci.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - L. Krill [-] , L. Krill [-] (64. V. Pešek [-] ) , M. Zeman [-] , S. Prokop [-] , M. Merenus [-] , M. Šimek [-] , L. Zadražil [-] , J. Mařinec [-] , P. Hurda [-] , P. Kuneš [-]

Vysočina Petrovice
M. Kytka [-] - L. Příhonský [-] , V. Klofáč [-] , J. Kloc [-] , B. Kubát [-] , V. Zach [-] , L. Peterka [-] , J. Kameš [-] , J. Folejtar [-] , P. Kočička [-] , J. Dus [-]

ŽK: 67. P. Kuneš - 28. J. Folejtar .
Hráči zápasu: M. Merenus , S. Prokop - B. Kubát .
Místo: Lukavec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - MIŠOŇ Miroslav (N), FOLEJTAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.