3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mnich přehrál rezervu Budíkova a slaví první výhru v sezóně


Branky


0

Mnich se konečně dočkal vítězství. Trvalo to 11. kol, než fotbalisté Mnichu naplno zabrali. Tříbodovou radost jim dal zápas proti rezervě Budíkova, ve kterém byli domácí celý zápas lepším týmem, a tak je jejich výhra zasloužená. Bodové manko na předposlední tým tabulky má však Mnich pořád veliké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí k dalšímu existenčnímu zápasu nastoupil s odhodláním konečně zlomit černou sérii. Ke třem bodům je hned ve druhé minutě přiblížil Martin Cabaj, za Budíkov však hned z protiútoku odpověděl Erik Novák. Poté domácí zahodili několik gólových šancí. Těsně před odcohdem na poločasovou pauzu pak domácí hráče i fanoušky zmrazil hostující Tomáš Vodrážka, jenž poslal svůj tým do vedení.

 

Druhá půle ale již patřila domácímu mužstvu. V 78. minutě rozradostnil všechny přítomné střídající Pavel Koukal. Euforie v Mnichu naplno vypukla v 86. minutě, kdy domácímu týmu vystřelil tři veledůležité body Jan Hron.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mnich
Jan Dvořáček st. - trenér: Samozřejmě jsem spokojen s výsledkem, je to naše první výhra. Ani hráčům nemám co vytknout, podali bojovný, oku diváka lahodící výkon, kdy se hrálo většinou na bránu hostí. Hosté hrozili pouze ze standartních situací a několika rychlých protiútoků a i když šli hosté do vedení, domácí na ně tlačili do poslední minuty. Dnes jsme po zásluze vyhráli, i když jsme promrhali šancí na několik zápasů.

TJ Rovnost Budíkov B
Miroslav Vodrážka - trenér: Domácí si i za spoustu trestuhodně spálených šancí vítězství zasloužili. Přesto svůj tým chválím za dobrý výkon v této sestavě, kdy někteří naši zakladní hráči museli pomoci v A týmu.



Sestavy


TJ Sokol Mnich
M. Šimeček [-] - M. Hrdlička [-] (63. Z. Mocek [-] ) , M. Voda [-] , M. Cabaj [-] (87. J. David [-] ) , J. Dvořáček [-] (62. P. Koukal [-] ) , J. Hron [-] , M. Vaněk [-] , P. Koukal [-] , J. Švácha [-] , M. Procházka [-] , J. Bubník [-] (71. J. Dvořáček [-] )

TJ Rovnost Budíkov B
M. Bláha [-] - D. Novák [-] , V. Haman [-] , J. Šárovec [-] , V. Janák [-] - E. Novák [-] , A. Koubek [-] (63. M. Vodrážka [-] ) , J. Novák [-] - A. Macia [-] , T. Vodrážka [-] - P. Michal [-]

ŽK: 90. M. Procházka - 82. E. Novák , 87. V. Haman .
Hráči zápasu: M. Voda , J. Švácha - M. Bláha , T. Vodrážka .
Místo: Mnich. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - KOUBA Petr (N), HAVEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.