2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2022 14:30

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Slovan Rosice na úvod jarní sezóny porazil posílený Frídek-Místek


Branky


3

Hosté začali skvěle, ale domácí hráči do poloviny prvního poločasu skóre ototočili a zápas dovedli do vítězného konce. Slaví tak první jarní tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel skvěle úvod zápasu

Začátek zápasu nenechal dlouho na šanci čekat a již ve 2. minutě utekl po levé straně Konečný, následně přihrál do malého vápna Kovaříkovi a ten zblízka prostřelil Zádrapu – 0:1. Krátce na to zasáhla domácí druhá rána, když se zranil obránce Krejčí a už v 6. minutě musel střídat. V 11. minutě propadl po rohovém kopu míč k Hykelovi, ten ovšem mířil hlavou přímo do rukavic domácího brankáře. Ten poslal rychle do brejku Koláčného, který prošel s míčem až na polovinu soupeře, tam jej předložil Přikrylovi a zimní posila Slovanu zakončila svůj nájezd střelou podél padajícího Květoně – 1:1. Ve 23. minutě předvedli domácí krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl centr Přikryla, Kršák míč hlavou prodloužil na Filu a ten sám před Květoněm nezaváhal – 2:1.

Ve 27. minutě napřáhl zpoza šestnáctky Rubý, Zádrapa jeho pokus kryl. Rosičtí mohli ve 32. minutě odskočit na rozdíl dvou branek, když Selinger pronikl po pravé straně do šestnáctky, tam přihrál Přikrylovi, který sám před Květoněm zamířil těsně vedle levé tyče. Hosté si největší šanci na vyrovnání připravili ve 37. minutě, kdy Konečný prošel středem hřiště až před Zádrapu, který jeho střelu vyrazil k Hykelovi, před nímž stála zcela odkrytá branka, domácí brankář však famózním zákrokem jeho dorážku zneškodnil.

Ve druhé poločase dominovali domácí a vedení uhájili

Druhý poločas byl ve znamení šancí pouze na straně domácích. Hned v úvodní minutě druhého poločasu rozehrál Buchta rychle aut k nohám Přerovského, který z dobré pozice zamířil vedle levé tyče. Třetí gól domácích měl ve 49. minutě na kopačce Drbal, po přihrávce od Přerovského ale pálil těsně vedle pravé tyče. V 65. minutě si Selinger vyměnil míč s Přerovským a místo centru se pokusil překvapit Květoně střelou z úhlu, hostující brankář jeho střelu vyrazil. Další nebezpečnou příležitost si domácí vytvořili v 69. minutě, Zezula ani Drbal však nedokázali přímý kop Koláčného usměrnit do sítě. Zakončení Selingera ze 72. minuty sice do branky mířilo, tam stál ale připravený Květoň. O minutu později se Přerovský dokázal na polovině hřiště zbavit dvou obránců, následně předložil míč do úniku Filovi, ten však tísněný jedním z hostujících obránců vysoko přestřelil.

Pojistku mohli rosičtí přidat ještě v 76. minutě, kdy Selinger vybojoval na polovině soupeře míč, přihrál za obranu Přerovskému, který sám před Květoněm zakončil pouze do noh brankáře Frýdku.

V závěru utkání přišli hosté vinou těžkého zranění o Martiníka a i proto domácí v dlouhém nastavení ubránili bez větších problémů těsné, ale zasloužené vítězství.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Štěpán Přikryl - autor vyrovnávací branky domácích: „Nezačali jsme úplně dobře, soupeř nám ve druhé minutě vstřelil gól a my se hledali. Od chvíle, kdy se nám však podařilo skórovat, jsme hráli jinak. Nakoplo nás to!" sdělil Štěpán Přikryl - autor vyrovnávací branky domácích

MFK Frýdek-Místek
trenér Robert Pištěk: “Dnes se určitě nehrálo utkání, které by nadchlo diváka, protože se zápas odehrál na velmi těžkém terénu, který eliminoval naše přednosti. I přesto jsme měli velmi podařený začátek, když už v 2 minutě skóroval Kovařík po krásné přihrávce od Konečného. Bohužel pro propadnutí ve středu pole a rychlé kontru domácích byl stav vyrovnán a naše hra začínala mít trhliny. Zbytečně jsme vytvářeli domácím standardky i přesto, že jsme věděli, že je mají velice silný a tím jsme dostávali sami sebe pod tlak. Zápas domácí otočili ve 23 minutě po centru a propadnutém míči na zadní tyči. V závěru poločasu jsme měli obrovskou šanci, bohužel míč jsme do brány nedotlačili. Druhý poločas jsme sice měli míč na svých kopačkách, ale žádnou větší šanci jsme si nevytvořili a proto jedeme domů s prázdnou.” “Obrovskou kaňkou bylo zranění Jana Martinika, který si velmi ošklivě zlomil ruku a nejspíše bude dlouho chybět. Přeji mu za celý tým brzké uzdravení.”



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - R. Buchta [-] , J. Krejčí [-] (6. M. Kršák [-] ) , Š. Přikryl [-] (92. M. Kozel [-] ) , D. Přerovský [-] (92. T. Praks [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , A. Fila [-] (77. T. Dobrovodský [-] ) , J. Koláčný [-] , P. Novák [-] , T. Zezula [-]

MFK Frýdek-Místek
J. Květon [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] (81. D. Nieslanik [-] ) , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] , T. Vengřinek [-] (66. J. Martiník [-] ) , M. Bielan [-] , D. Konečný [-] , J. Juříček [-] (74. L. Raab [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-]

ŽK: 69. M. Kršák - 59. P. Rubý , 61. P. Zupko , 96. M. Bielan .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Mayer Jan - HUBENÝ Lukáš, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra domácích

"Rosice dlouhodobě hrají ve stejné sestavě a doma moc body rozdávat nebudou. Tipuji jejich výhru a zároveň se těším na náš společný zápas, který se uskuteční za měsíc. Jedná se vždy o zápas, který nepostrádá náboj".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích