5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov navlékl na vítěznou šňůru čtvrtý korálek + video


Branky


16. J. Hána , 25. T. Náměstek , 34. L. Morava (p.) , 71. L. Jonáš , 85. P. Marek - 57. M. Gebarovský
0

Fotbalisté Žirova potvrdili formu z posledních zápasů, počtvrté za sebou naplno bodovali a stoupají tabulkou vzhůru. Ústrašín byl v zápase spíše sparing partnerem. Hostující hráči si museli připadat jako na atletickém tréninku, kdy se s míčem potkali zřídka kdy. Žirov byl fotbalovější a pohyblivější a zaslouženě zvítězil rozdílem třídy po brankách Hány, Náměstka, Moravy (PK), Jonáše L. a Šandy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirov rozhodl o svém vítězství již během první půle

Již úvodní minuty naznačily, jaký bude děj utkání. Hosté z Ústrašína přijeli s defenzivní taktikou, kdy byli zatažení v bloku a při zisku balonu se pokoušeli o rychlý přechod do útoku nakopnutým míčem za obranu. Domácí Žirov se snažil o kombinaci, avšak pouze po pokutové území. Důležitý moment nastal v 16. minutě, kdy Mašát perfektní průnikovou přihrávkou našel nabíhajícího Hánu, který si s koncovkou poradil - 1:0. Od té chvíle Žirov dominoval a přidal do poločasu další dvě branky - Náměstek se trefil z hranice vápna a Morava proměnil pokutový kop po faulu na Hánu. Hosté z Ústrašína měli jednu velkou šanci, tu však perfektně zneškodnil jistý J. Jonáš.

Festival zahozených šancí Žirova

Druhé dějství nabídlo podobný obrázek. Drobná zápletka nastala v 57. minutě, kdy Gebarovský M. snížil na 3:1. Hráči Žirova však nepřipustili žádné drama. L. Jonáš v 71. minutě trefil centrovaný míč a zvýšil na 4:1. Od té chvíle se zápas spíše dohrával. Definitivní tečku za zápasem udělal svým úspěšným samostatným nájezdem Šanda, zvolil hokejový blafák a uzavřel na 5:1. V posledních 20 minutách měli domácí výraznou převahu a zahodili ještě několik tutových šancí. Výsledek odpovídá dění na hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jonatan Hána - záložník: Musím říct, že k nám přijel zatím nejslabší a nejodevzdanější soupeř. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a zaslouženě jsme zvítězili. V týmu je dobrá nálada, už počtvrté za sebou jsme si mohli zakřičet žirovskou hymnu - "Ani Ajax, ani Bayern, neporazí Žirov".

TJ FC Ústrašín
Radek Klap - trenér: Žirov byl fotbalovější a zaslouženě vyhrál. Měli jsme několik nadějných momentů, které jsme však nedotáhli. Máme velmi úzký kádr, který musíme přes zimu doplnit, jinak těžko můžeme v této soutěži obstát.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] (46. M. Hotovec [-] ) , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] - L. Jonáš [-] , L. Morava [-] , J. Hána [-] - P. Křivan [-] (46. P. Marek [-] ) - T. Náměstek [-] , R. Mašát [-] (37. M. Bělík [-] ) , J. Brož [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Doskočil [-] (46. P. Kopecký [-] ) , M. Pech [-] , J. Gebarovský [-] , O. Hájek [-] , T. Kubiska [-] , M. Gebarovský [-] , P. Mazanec [-] , J. Dědouch [-] , M. Rod [-] , J. Smrčina [-]

ŽK: 36. J. Hána - 18. M. Gebarovský , 36. T. Kubiska , 69. J. Dědouch .
Hráči zápasu: R. Mašát , J. Hána - M. Gebarovský .
Místo: Žirov. Počet diváků: 27. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - DANIEL Julius (N), DAVID Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.