Žirov zesměšnil Hořepník, nasázel mu devět gólů


Branky


0

Pořádnou kanonádu spustili fotbalisté Střepiny Žirov na svém hřišti, jejich střelecké probuzení odnesl poslední Hořepník. Hosté přijeli do Žirova prodloužit sérii čtyř duelů bez prohry v řadě, po zápase, kterého jakoby se ani nezúčastnili, však ze hřiště odcházeli jako spráskaní psi. Naprosto katastrofální a odevzdaný výkon hostujícího mužstva ostře kontrastoval s výbornou hrou domácího týmu, který do branky nešťastného gólmana Lapáčka sázel jeden gól za druhým. Konečný výsledek 9:1 plně odpovídá obrazu hry, kdy po většinu zápasu na hřišti byl pouze jeden tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořepník načal Jonatan Hána, poté domácí začali koncertovat

Zápas mezi posledním Hořepníkem a domácí Střepinou Žirov měl být vyrovnaným bojem, Hořepničtí přijeli do Žirova povzbuzeni cennou remízou s lídrem soutěže, naopak hráči Střepiny na jaře příliš bodů neuhráli. Hrstka diváků však od začátku až do samého konce sledovala galapředstavení domácího mančaftu, který odevzdanému soupeři zasazoval jeden gólový úder za druhým.

 

Zápas sice začal vzájemným oťukáváním, kdy si ani jedno z mužstev nevytvořilo za prvních deset minut hry jedinou vážnější příležitost, poté však domácí podnikli rychlý brejk, pěknou akci po přihrávce Šandy zakončil vedoucím gólem Jonatan Hána. Vedení žirovské povzbudilo, v dalším průběhu první půle se hra odbývala převážně na hořepnické straně hřiště. Domácí krom nastřeleného břevna další dvě příležitosti dokázali zužitkovat, když se postupně trefil Náměstek a Nebesař.

 

Vedení domácích v poměru 3:0 odpovídalo průběhu hry. Hořepničtí nenavázali na předchozí výkony, v Žirově působili matným a odevzdaným dojmem. Směrem dopředu nedokázali vymyslet nic kloudného, navíc jejich obranná hra připomínala ementál. Do přestávky ale hosté dokázali zkorigovat skóre, když se po faulu na Romana Filipa kopala penalta, kterou bez problémů proměnil Tomáš Dlouhý.

Druhý poločas přinesl exhibici Žirova a ostudný výkon Hořepníka

Hosté sice do druhého poločasu vstupovali s cílem zápas ještě zdramatizovat, to co ale předvedli po přestávce, bylo naprosto zoufalé. Domácí tým hosty předčil naprosto ve všech herních dovednostech, odevzdanost hořepnických pak ostře kontrastovala s bojovností domácího mančaftu, který i za rozhodnutého stavu nevypustil jediný souboj.

 

O vítězi zápasu se rozhodlo hned zkraje druhé půle, kdy se po rohovém kopu prosadil Radek Šanda, poté už na hřišti bylo pouze jedno mužstvo. Žirov postupně zápas proměnil ve svou exhibici, nic na tom nezměnil ani neúspěšný penaltový pokus, jenž měl na svědomí domácí kapitám Lukáš Morava, který nepotrestal faul na J. Hánu. Žirovské ale neproměněná penalta mrzet nemusela, Hořepničtí totiž i nadále pořádali den otevřených dveří, čehož domácí s chutí využívali. Po slepených gólech Hány a Tomáše Marka vedli Žirovští již o pět branek, ale stále neměli dost.

 

V poslední čtvrthodince zápasu nejprve zahrozil hořepnický Martin Jelínek, jenž otřásl břevnem žirovské brány, poté se ale ke slovu opět dostali domácí probuzení střelci. Na 7:1 zvyšoval Tomáš Marek, v závěru zápasu pak žirovskou exhibici dokončil Jonatan Hána, jenž zkompletoval hattrick a Luboš Nebesař. Žirovské góly vesměs padaly po nedůrazu v hořepnické obraně, domácí hráči byli pro hosty nepolapitelnou kořistí. Na hořepnickou bídu se po devátém gólu ve své síti již nemohl dívat gólman Lapáček, který zahodil rukavice a už měl namířeno do kabin. Naštěstí pro hosty pár vteřin poté rozhodčí Faltýnek trápení hostů závěrečným hvizdem definitivně ukončil. Zápas, ve kterém naprosto dominovala domácí Střepina, tak skončil nečekaným debaklem Hořepníka v poměru 9:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. - vedoucí mužstva: Těžko se mi něco říká, výsledek mluví za vše. Naši hráči předvedli diametrálně odlišný výkon než při minulém zápase s Horní Cerekví. Tentokrát to bylo naprosto odchozené, bez bojovnosti, zápalu do hry. Těžko se dá pochopit, jak je možné, že nás soupeř tak přehrával. Co pamatuju, tak s Žirovem to byly vždycky vyrovnané zápasy, dneska nás ale domácí rozebrali jako lego. Žirov hrál po celý zápas výborně, a co mě překvapilo, počínal si také fotbalově. Z výkonu našeho týmu jsem naopak velmi zklamaný.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - M. Kos [-] , T. Haruda [-] , J. Cvrček [-] , R. Bratrů [-] (46. [-] ) - J. Hána [-] , T. Náměstek [-] , T. Marek [-] , L. Morava [-] (64. M. Bělík [-] ) - L. Nebesař [-] , R. Šanda [-] (57. J. Brož [-] ) -

TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - P. Starka [-] , P. Zíka [-] , O. Petrů [-] , M. Joneš [-] - R. Filip [-] , P. Moravec [-] , L. Havlín [-] (55. M. Severa [-] ) , M. Jelínek [-] - T. Dlouhý [-] (68. P. Buchta [-] ) , V. Filip [-] -

ŽK: 50. R. Šanda , 74. L. Nebesař .
Hráči zápasu: L. Nebesař , T. Marek , J. Hána .
Místo: Žirov. Počet diváků: 12.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.