V. Kupka 29.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň si z horké kamenické půdy veze tři body


Branky


0

V rámci 23. kola Poutník ligy přijel do Kamenice druhý mančaft tabulky, kvalitní tým Obrataně. Ani rezerva Slovanu však není mužstvem nazdárků, a tak se dal očekávat vyrovnaný boj a kvalitní kopaná. Utkání splnilo očekávání, z těsné výhry se, navzdor domácímu tlaku v závěru, nakonec radoval mírný favorit z Obrataně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Buchar získal Obratani rychlé vedení, za domácí odpověděl krásnou brankou Kupka

Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu týmu, v osmé minutě se po pěkné kombinaci na levé straně dostal do vápna hostující Buchar a střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci - O:1. Hosté poté měli několik rohových kopů, které však domácí obrana dokázala vždy ubránit. Po dvacáté minutě se začali domácí osmělovat, výsledkem toho pak byla i branka v síti hostů, když domácí Kupka krásnou střelou za hranicí vápna nedal hostujícímu Kalinovi šanci. O pět minut později se prodral domácí Doležal až do vápna a následně přihrával volnému Strašíkovi, kterému však chyběl kousek k zakončení. Ve čtyřicáté minutě se pak po rohovém kopu dostal do velké šance Menšík, jeho hlavička však skončila nad bránou.

Domácí tlak v branku nevyústil, hosté odvážejí vydřené tři body

Ve druhém poločase vládly dlouho obrany, až v šedesáté minutě se dostal po centru Kupky do velké šance neobsazený Filípek, jeho zakončení však skončilo těsně mimo bránu. V 73. minutě přišel centr z půlky hřiště, který nedokázala domácí obrana razantně odvrátit, k odraženému míči se dostal hostující Lukáš Vlach a přízemní střelou poslal hosty do vedení. Poslední desetiminutovka přinesla několik šancí domácích. Devět minut před koncem se dostal ke střele neobsazený Jan Strašík, branku však přestřelil. V 85. minutě se dostal střídající David Růžička k míči na malém vápně, prázdnou branku však nedokázal trefit. Dvě minuty před koncem se dostal ve vápně k míči Šiška, jeho střelu však bravůrně vytáhl hostující brankář Kalina. Z následného rohu zakončoval nehlídaný Strašík, jeho střela však skončila těšně mimo bránu. Domácí tak nevyužili nápor v závěru zápasu a hosté si tak odvážejí cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Věděli jsme, že hosté mají kvalitní tým. Začátek zápasu jsme nezachytili, pak už to bylo lepší. Pro nás je velká škoda, že šli hosté ve druhém poločase do vedení. V závěru zápasu jsme měli několik vyložených šancí, které jsme neproměnili. Tato skutečnost nakonec rozhodla. Protože to byl spíše remízový zápas, tak jsme z dnešního výsledku zklamaní.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , L. Hadač [-] - P. Macháček [-] (46. T. Filípek [-] ) , J. Strašík [-] , V. Kupka [-] , D. Slabý [-] (68. J. Ira [-] ) - O. Doležal [-] (73. P. Šiška [-] ) , J. Houser [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] (47. O. Pražák [-] ) , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (65. A. Pařil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Melichar [-] , L. Menšík [-] (83. R. Flígr [-] )

ŽK: 67. J. Houser - 51. L. Vlach , 51. F. Hovorka , 79. J. Kalina .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ŠTANGL Josef (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.