Ratboř ukončila sezónu debaklem


Branky


18

Hosté nedokázali pohlídat Snížka s Dufkem, kteří se podělili o všech sedm gólů v jejich síti. Kouřim se doma rozloučila vítězně a Slavoji druhá polovina podzimní části vůbec nevyšla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ratboř nezvládla závěr prvního poločasu

Ratbořský Slavoj nepoznal opojnou chuť vítězství už sedm kol. Po skvělém vstupu do soutěže figuroval na čele tabulky, ale rozrůstající se marodka tým oslabovala víc a víc. V tomto zápase se kromě jiného museli hosté obejít bez stoperské dvojice Biško - Kemza a to se ukázalo jako obrovský zásah do sestavy.

 

Kouřimští měli naopak vlažnější začátek ročníku, ale postupně se rozjížděli k výborným výkonům. Nebýt nečekané ztráty proti Libodřicím, mohli být prvnímu místu ještě o tři body blíže. Hodně jim pomohl návrat Tomáše Dufka po zranění, který dokázal během tří zápasů nastřílet sedm gólů.

 

Domácím dnes vyšlo na co sáhli. Do vedení je dostal po čtvrthodině hry skluzem Martin Snížek - 1:0. Prostřední čtvrthodina první půle byla bezbranková a rozhodovalo se, na kterou stranu se vychýlí střelka zápasu. A vše přálo Kouřimským. V posledních patnácti minutách čtyřmi góly rozhodli o jasné výhře - 5:0. Nejdříve Dufek u lajny kolem půlící čáry předskočil hostujícího hráče, který bránil míč mířící do autu a svoje sólo zakončil kličkou brankáři a přesnou střelou. Snížek utekl po levé straně, předložil míč do vápna Dufkovi, který trefil pod nohy brankáře. Na hranici vápna se Dufek zbavil několika protihráčů a trefil k tyči. Novák vyslal Snížka do samostatného úniku, který zakončil střelou na přední tyč. Šlo to jako po másle.

 

"Z minulého utkání nám vypadl ze zadní řady z důvodu zranění Biško a Kemza taktéž nemohl nastoupit, což je hrozně znát", litoval Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra Ratboře a pokračoval: "Celé nedělní dopoledne jsme opět řešili počet hráčů. Prohloubila se nám marodka, někteří kluci nastoupili se zraněním, abychom mohli utkání vůbec odehrát. Nějaké šance jsme v měli, bohužel se je nedařilo proměnit. Kouřim byla bojovnější a první poločas nás potrestala z téměř všech jejich šancí."

Navrch ještě dva góly

Ve druhé půli v pohodovém tempu přidali domácí ještě dvě branky na konečných 7:0. Královský poslal balón za obranu a Snížek přeloboval vyběhnuvšího bránkáře a třešničkou na dortu byl trestný kop z dvaceti metrů, který trefil Snížek o tyč šibenice za záda brankáře. 

 

Vlastně se dá říci, že Ratboř porazil SníDuf (Martin Snížek 4 góly a Tomáš Dufek 3).

 

Ratboř tak v polovině sezóny končí na osmém místě a na jaře jistě předvede, že patří výš. Rozhodně na to má při kompletním složení. A Kouřimští? Ještě budou prohánět čelo tabulky.

 

"Směrem dopředu to dnes byla paráda i přes neproměnné šance jsme nastříleli díky Snížkovi a Dufkovi sedm gólů. Ojedinělé šance hostů zlikvidoval skvěle chytající Petrásek nebo naše obrana", radoval se Jan Kočí.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: Tušili jsme, že Ratboř není v nejlepším rozpoložení a to se potvrdilo. Oproti zápasu s Libodřicemi nám vše vyšlo, byli jsme mnohem lepší na míči, všude jsme byli dřív a důraznější v soubojích. Tímto bych chtěl poděkovat všem klukům kteří nám pomohli ke skvělým výsledkům v podzimní části.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Z naší strany to byl zmar, nic víc. Osobně jsem rád, že už skončila podzimní část.



Sestavy



TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - A. Brant [-] , J. Adámek [-] , J. Kovařík [-] (46. M. Uher [-] ) , M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , L. Vohnický [-] , J. Mbemba [-] , M. Teslík [-] , T. Beran [-]

ŽK: 29. T. Dufek , 56. L. Kocián - 51. A. Brant . ČK: 75. T. Kratochvíl .
Hráči zápasu: T. Dufek , M. Snížek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KOSMATA Daniel (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 11. 2021 21:15
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 12:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2021 11:51
Jirka Stoupa

Expert: Jiří Stoupa
Tip experta: remíza

Mohl by to být pěkný zápas, obě mužstva jsou fotbalová.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2021 08:30
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích