1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim ztrácí dva body


Branky


13

V prvním poločase fotbal mezi šestnáctkami, druhý poločas ve znamení tlaku a šancí hostů z Velimi, ale penalty vyzněly jasné pro domácí. Zásmuky tak vydřely dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra mezi šestnáctkami

 

Utkání mezi celky špičky tabulky moc zajímavých okamžiků nenabídlo. Domácí tým měl potíže se sestavou. „Sestava se nám vzhledem k mnoha absencím dávala těžko dohromady. K dispozici jsme měli jen dvanáct hráčů, někteří z toho ne úplně ve stoprocentním stavu“, hořekoval Václav Jindra.

 

 

První poločas se odehrával hlavně mezi šestnáctkami. Zásmuky dobře bránily a čekaly na nějaký protiútok. To se podařilo v polovině poločasu, když Pěkný vyslal do šance Jonáše, ale jeho tečovanou a ne příliš prudkou střelu zvládl Svoboda vytlačit na roh.

 

 

Hosté, kteří měli mírnou územní převahu, si připravili možností více, ale Seiferta na poslední chvíli zastavil Čapek, před Kasalem vyboxoval centr Nedbala Terč do bezpečí a Kopáček svoji střelu uvnitř velkého čtverce poslal nad břevno.

 

 

 

Velimi se rozhodnout nepodařilo

Do druhé půle vstoupili hosté ještě aktivněji. Střela Kasala ale Terče nevyděsila, Zajíc mířil po šikovném prostrčení mezi stopery kousek vedle šibenice. Stejně se dařilo i Kasalovi, kterému připravil míč k technické střele Jansta.

 

V zásmuckém dresu hýřil aktivitou mladý Dvořák, který vystřídal do druhého poločasu Cháberu, ale byl na hrotu hodně osamocen. To více hrozilo nebezpečí od náběhů vitálního Vokáčka, který také střelou z voleje po dlouhém nákopu vyplašil Svobodu z nudy.

 

Až v poslední čtvrthodině přišly dvě tutovky hostů. Přetažený centr z trestného kopu od lajny vrátili hosté před branku, zásmucký gólman míč neodhadl a ten z hlavy velimského hráče mířil pod břevno zásmucké brány. Ale míč stačil vyhlavičkovat Kraus. Poslední možnost na změnu skóre měl hostující Zajíc, který po rohovém kopu dobře mířil hlavou, ale Terč míč dokázal vyrazit a včas zakročil i proti dorážce.

 

„Velká nespokojenost a zbytečná ztráta“, neskrýval zklamání Jiří Ptáček, trenér hostů.

 

 

 

Velim v penaltách podruhé horší

Druhý bod berou Zásmuky po penaltovém skóre 4:1, protože hostující Jansta míč napálil jen do tyče a Zajíc poslal míč nad bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Chtěli jsme hrát hlavně ze zabezpečené obrany a čekat, jestli se něco povede směrem dopředu. V útoku jsme moc příležitostí neměli a vzadu jsme to zvládli s nulou a to pro nás beru v tomto zápase jako výhru. Velim byla určitě lepším týmem na hřišti. V penaltové loterii jsme byli přesnější a tak nakonec máme z utkání body dva.

FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Předvedli jsme nepovedený výkon a ztratili dva body se soupeřem, který de facto za celý zápas neohrozil naši branku. Ve srovnání s minulým týdnem nám chyběl pohyb, v naší hře bylo hodně nepřesností a nedařilo se nám kombinovat. Přesto jsme v prvním poločase měli dvě nebezpečné střely, ale první brankář chytil a druhá skončila v boční síti. V druhé půli přišlo zlepšení, ale chyběla finální přihrávka nebo větší důraz při zakončení. V závěru jsme měli dvě stoprocentní šance, ale obě střely uvnitř vápna skončily nepochopitelně mimo branku. V penaltovém rozstřelu jsme opět dvakrát nedali a přišli tak o další bod.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - O. Chábera [-] (46. T. Dvořák [-] ) , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , M. Kraus [-] , T. Borovička [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] , P. Štros [-] - T. Němec [-] (27. V. Kopáček [-] ) , T. Kmoch [-] , J. Vlk [-] (58. M. Jansta [-] ) , J. Nedbal [-] (57. J. Zajíc [-] ) , M. Bláža [-] - L. Seifert [-] , M. Kasal [-] (79. J. Věříš [-] ) -

ŽK: 60. M. Bellada , 61. P. Pěkný - 72. T. Kmoch .
Hráči zápasu: P. Terč , M. Čapek - M. Kasal , J. Zajíc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - MEDLEN Jiří (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:27
Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Uvidíme, jak kompletní budou sestavy obou týmů, což nejspíš hodně ovlivní výsledek.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:05

Tip: výhra domácích

27. 10. 2021 05:31
nebude to jednoduché,ale věřím svému týmu..vyhra domácích
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:15

Tip: remíza