3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas pro sebe v závěru rozhodly Zásmuky


Branky


16

Nučice přijely bojovat o body do nedalekých Zásmuk, které minule ztratily body v Krakovanech. Vcelku rovnocenné utkání rozhodla vyšší produktivita domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Pavlík hlavou otevřel skóre

Utkání popsal Matěj Chromý, kapitán Nučic:

 

"Zápas začal opatrně z obou stran. Domácí lépe kombinovali a my jsme dobře bránili. Po úvodním oťukávání se začal hrát fotbal nahoru dolů. Domácí byli nebezpeční hlavně rychlým přechodem do útoku, kdy se na pár doteků dokázali dostat až k našemu vápnu. Měli pár střel, které zlikvidoval dobře chytající Rybák. My jsme naopak hrozili z brejků, kombinace nám trochu vázla. První naši šanci měl Chromý, který vystřelil zpoza půlkruhu, ale Terč byl připravený.

 

Poté se domácí dostali více do hry a měli sérii rohových kopů, které se nám podařilo prozatím ubránit. Následně po naší chybě se dostali domácí ke střele, kterou Rybák vyrazil do výšky a Šulc balon odvrátil na roh. Ten rozehrával Pěkný, který našel hlavu nikým nestřeženého Petra Pavlíka a ten bez problémů zavěsil - 1:0.

 

Po inkasovaném gólu jsme se snažili více kombinovat, ale většinou jsme skončili u vápna domácích. Velkou šanci měl Kubalík, který po pěkné přihrávce Šulce postupoval ze strany sám na branku. Bohužel jeho střela levnou nohou na zadní tyč minula branku o centimetry. Do dobré příležitosti se poté dostal Jelínek, který se proháčkoval až do malého vápna, ale místo střely zvolil další kličku a domácí mu míč odkopli."

 

Nučickým se vyrovnat nepodařilo

"Do druhého poločasu jsme chtěli zvýšit aktivitu a zápas co nejdříve srovnat. Hra byla vyrovnaná, kdy se do zakončení dostávali více domácí, ale Rybák všechny střelecké pokusy pochytal. Další šanci jsme měli po přímém kopu, který zahrával Šulc na Nováka, ten hlavou prodloužil za sebe, kde na zadní tyči číhal Kubalík, ale ten ve skluzu na míč nedosáhl.

 

V závěru utkání jsme vrhli vše do útoku a domácím se tak otevírala okna k rychlým brejkům, které v 82. a 85. minutě proměnili a bylo rozhodnuto. Nejprve nesklapla ofsajdová past pro Ondřeje Cháberu, který samostatnou akci proměnil - 2:0. Po něm se prosadil dorážkou z malého čtverce Filip Jonáš - 3:0."

 

 

Autor reportáže: Matěj Chromý (NUČ)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Josef Soběslav, vedoucí týmu: Myslím, že diváci sledovali nadprůměrný zápas, stáli jsme proti velmi dobrému soupeři. Férový zápas, který mimochodem velmi dobře zvládl rozhodčí, rozhodlo lepší proměňování šancí.

TJ Nučice
Matěj Chromý, kapitán: Bohužel nás trápí proměňování šancí, kdy jsme několik zápasů po sobě inkasovali jako první a pak se už nedokážeme dostat do hry. Soupeři se dařilo lépe kombinovat, byl produktivnější a zaslouženě vyhrál. My musíme zvednout hlavu a soustředit se na poslední čtyři kola, kdy musíme uhrát co nejvíce bodů.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (67. T. Borovička [-] ) , Z. Vokáček [-] (87. M. Pangrác [-] ) , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - K. Hurtík [-] , M. Jícha [-] , L. Kulhavý [-] , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , J. Jelínek [-] , J. Novák [-] , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] (61. T. Adam [-] ) , P. Zápotocký [-]

ŽK: 40. M. Čapek , 66. M. Bellada - 40. M. Šulc , 69. J. Jelínek .
Hráči zápasu: P. Pěkný , Z. Vokáček - T. Rybák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LÖWE Miloš - MEDLEN Jiří (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 10:18

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 07:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:57

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, který může dopadnout jakkoliv. Přesto věřím, že Zásmuky udrží domácí neporazitelnost.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:19

Tip: výhra domácích