3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim už poskočila na druhé místo


Branky


16

Další šlágr kola se odehrál ve Velimi, kde místní rezerva hostila Slavoj Ratboř. Po brankách ve druhém poločase slaví tři body domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani zatím drží nuly

Domácí tým tentokrát nemohl počítat s nějakou velkou pomocí „áčkařů“, protože první tým hrál ve stejném termínu utkání krajského přeboru. Hosté naopak už poslali na plac rekonvalescenta Kesnera a tak se dal očekávat zajímavý fotbal.

 

 

Úvod zápasu je poznamenán vzájemným oťukáváním, pár náznaků šancí končí nepřesnými střelami na obou stranách. První trefu mezi tyče vyslali domácí, o pár minutek později vyprášil rukavice Svobodovi Biško a míč končí na roh.

 

V jedenadvacáté minutě našel Kopecký přihrávkou Kesnera, ten ale míří mimo tyče, zakončení Mbemby kryje opět Svoboda.

 

 

A protože tutovku zahodili v závěru i domácí, protože Jeřábek předvedl skvělý zákrok, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

 

„První šance na gól přišly až na konci půle, ale první zlikvidoval gólman a druhá skončila těsně vedle“, litoval trenér domácích Jiří Ptáček.

 

 

Ratboř po gólu přestala hrát

Po osmi minutách druhého poločasu se po kombinaci dostal k zakončení Jan Adámek a rozjásal příznivce Ratboře – 0:1.

 

„Hned na začátku druhé části jsme zahodili stoprocentní šanci a chvíli na to jsme inkasovali gól“, popisoval druhý poločas Jiří Ptáček, ale radostně dodával: „Od té doby paradoxně přestali hosté postupně hrát a nás tento moment naopak nakopnul k výbornému výkonu. Pohybem a rychlými kombinacemi jsme si vytvořili tlak, z kterého jsme po jedné standardce a dvou individuálních zakončeních dali tři branky a zápas otočili.“

 

Jeřábek svůj tým v úvodu skvělým zákrokem podržel, ale na tři míče v závěru už nedosáhl. Nejprve Jiří Kuchař vyrovnal na 1:1 a Ondřej Vokřál pak dvěma góly rozhodl – 1:3. Ratboř závěr druhé půle absolutně nezvládla, nechala se zatlačit a rychlým kombinacím Velimi odolat nedokázala.

 

V příštím kole čeká Velim další těžký soupeř, přivítají je Plaňany. Ratboř pojede opět ven, tentokrát do Bečvár.

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Zatímco minulý týden jsme rozhodli o našem vítězství už v úvodu zápasu, tak dnes to bylo naopak. O zisku tří bodů jsme rozhodli až v samotném závěru. První poločas se nám herně nepovedl, chyběl nám pohyb, důraz a v naší hře bylo hodně nepřesností. Ve druhém jsme zápas otočili a zaslouženě tak vyhráli.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Utkání bylo ze začátku opatrné z obou stran. Bylo vidět několik pokusů o zakončení, bohužel z naší strany nepřesné. Sice se nám podařilo vstřelit úvodní branku utkání, ale v tu chvíli jsme přestali opět hrát. Domácí to nakoplo, zvýšili svůj tlak a zaslouženě zápas otočili.



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] , O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] - J. Zajíc [-] (46. J. Kuchař [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Vlk [-] - J. Nedbal [-] (68. M. Bláža [-] ) , M. Jansta [-] (90. A. Korenc [-] ) - M. Kasal [-] (86. J. Vokřál [-] )

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Kesner [-] , M. Kopecký [-] , R. Biško [-] , Z. Gembiczki [-] (27. A. Brant [-] ) , D. Kemza [-] , L. Vohnický [-] , M. Teslík [-] (72. M. Uher [-] ) , J. Adámek [-] , J. Mbemba [-] (46. T. Beran [-] ) , J. Kovařík [-]

ŽK: 15. O. Vokřál , 60. M. Hrabal , 78. J. Vlk - 50. R. Biško , 57. J. Kovařík , 76. D. Kemza .
Hráči zápasu: O. Vokřál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - DANĚK Tomáš (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Velim se zatím prezentuje velmi pohledným ofenzivním fotbalem, až na překvapivou porážku ve Štítarech kráčí směle za postupem do vyšší soutěže. Hostům z Ratboře po snovém začátku trošku dochází dech a po prohře v Nučicích a bodu s Libodřicemi se budou muset snažit vyhrát za 3 body, pokud se chtějí udržet v popředí tabulky. Velkou otázkou je také možná absence playmakera Kesnera, který povyšuje hru Ratboře na vyšší úroveň. Domácí si nemohou pomoci hráči z A-týmu (hraje ve stejný čas), přesto si doma zápas pohlídají a vyhrají 4:1

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích