Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim opět tříbodová


16

Kouřimští se po vlažném začátku soutěže rozehráli a v posledních třech kolech nasázeli šestnáct gólů. Pět z nich padlo do sítě tuklatské Čechie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Snížek "jen" asistoval

Tuklaty jsou v letošním ročníku stále bez bodu a změna tohoto stavu nebyla příliš pravděpodobná ani v tomto zápase. Domácí se museli obejít bez své brankářské opory Pepy Pazdery, kterého nahradil dorostenec Michael Stránský. Další dva mladíci pak nastoupili v základní sestavě do pole.

 

Kouřimští měli od počátku utkání navrch, ale první branka padla až po dvaceti minutách hry. Domácí odvrátili rohový kop Snížka, ale jeho následný centr proletěl až na zadní tyč k Lukášovi Kociánovi, který nadvakrát dostal míč do brány - 0:1

 

Při druhém gólu, který dala Kouřim až pět minut před koncem asistoval opět Martin Snížek. Po jeho nepovedeném rohovém kopu se balón ve vápně šťastně odrazil k Jaroslavovi Bělohlávkovi, který odrazem o tyč skóroval - 0:2.

 

Čechie snížila, ale drama se nekonalo

Hlavní postavou druhé půle byl v domácím dresu Tomáš Pígl. Nejprve přízemní střelou z trestného kopu z nějakých třiceti metrů snížil na 1:2. Havránek na míč k tyči nedosáhl a komentoval to slovy: "Celou dobu jsem myslel, že to jde vedle". 

 

Hosté ale reagovali rychle. V jedenašedesáté minutě prošel Procházka z vlastní poloviny až před bránu a prostrčil míč krásně na Jaroslava Bělohlávka, který prostřelil brankáře - 1:3. A v deseti minutách padly další branky. Tománek z vlastní poloviny překopl obranu domácích, dravý a mladý Lukáš Kocián šel důsledně za balónem, který na vápně domácí golman netrefil a Kocián tak doklepl do prázdné brány - 1:4. A poté Snížek přešel před vápnem přes čtyři protihráče, nahrál úplně volnému Janu Keltnerovi, který prostřelil po zemi z malého vápna brankáře domácích - 1:5

 

A ke slovu se dostal opět Tomáš Pígl. Tentokrát ale v negativním slova smyslu. Za druhou žlutou viděl i červenou kartu a oslabil tak svůj tým. V podstatě už nebylo o co hrát, utkání bylo rozhodnuté. A tak je Čechie opět bez bodů a poslední, Kouřim se usadila na sedmé pozici.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Opět jsme dostali tvrdou lekci z produktivity. Naše vyložené šance jsme za stavu 0:0 neproměnili a soupeř nás trestal pomalu z každé svojí příležitosti. Proto je jejich výhra zasloužená.

TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí mužstva: Díky bohu, že vepředu jsme efektivní a že se nám daří skórovat poměrně dost gólů, protože naše obrana se potýká úplně s opačným problémem. Vlastně jen díky neschopnosti domácích v zakončení jsme dostali jen jeden gól a to ještě díky tomu, že Havránek neodhadl trajektorii míče. Nyní nás čeká těžší los než doteď, proto doufám, že si udržíme formu vepředu a vzpamatujeme se vzadu.



Sestavy


Čechie Tuklaty
M. Stránský [-] - T. Pígl [-] , M. Kotala [-] , J. Vyhnal [-] (70. D. Lauber [-] ) , I. Kostak [-] , J. Vébr [-] , M. Klepetko [-] , K. Zradička [-] (67. M. Procházka [-] ) , J. Šindelář [-] (55. M. Kuneš [-] ) , D. Čermák [-] , M. Pytloun [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Bělohlávek [-] (64. M. Ježík [-] ) , J. Keltner [-] , M. Snížek [-] , L. Kocián [-] , P. Jirků [-] , O. Macháček [-] (78. J. Kočí [-] ) , T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] , T. Novák [-]

ŽK: 76. T. Pígl - 20. M. Tománek , 60. D. Procházka , 62. P. Jirků , 76. J. Keltner . ČK: 76. T. Pígl .
Hráči zápasu: J. Vébr - L. Kocián , J. Bělohlávek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - PAZDERA Josef (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácím vstup do soutěže zatím vůbec nevychází, nachází se na chvostu tabulky a v posledním kole se jim navíc zranil klíčový hráč - brankář Pazdera. To hosté z Kouřimi po slabším rozjezdu nabírají vítr do plachet a zejména díky nestárnoucímu kapitánovi Snížkovi získají 3 body. Tipuji 1:4

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů