Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice si odvážejí sedm gólů a dvě červené


Branky


23. J. Olah , 29. O. Lazaryev , 39. O. Lazaryev , 48. O. Lazaryev , 72. K. Hanzálek , 82. Y. Pavlenko , 87. M. Češner - 53. F. Kubalík (p.) , 78. P. Nevšímal (p.)
17

Utkání Nučicím v Plaňanech vůbec nevyšlo, po poločase tříbrankovou ztrátu už dohnat nedokázaly a navíc v závěru inkasovaly další góly a navrch červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v první půli

Do Plaňan Nučice jezdí nerady, nesedí jim jejich styl hry a častokrát zde nebodují. Navíc trenér domácích Petr Šafránek věděl přesně, co jeho tým má hrát: „V tomto zápase chceme ohlídat Kubalíka, který v hostujícím týmu rozhoduje zápasy, a chceme, aby nedostal servis, který k tomu potřebuje. Budeme vycházet ze zajištěné obrany a využívat všechny možnosti k rychlým protiútokům, kde jsme silní."

 

Navíc hostům se těžko skládala sestava, jak nastínil kapitán Matěj Chromý:Bohužel ještě před samotným zápasem jsme museli řešit problém se sestavou, kdy nám po minulém zápase vypadli další tři hráči základní sestavy. Naštěstí máme ještě béčko, které má široký kádr, tak nám mohlo jít pár kluků pomoct, i když béčko hrálo ve stejný čas. Tímto jim děkuji za výpomoc.

 

Teď k samotnému zápasu. Do Plaňan nejezdíme úplně rádi, většinou je obraz hry stejný, my jsme více na míči, ale dostáváme góly. To se bohužel potvrdilo i v tomto zápase. Prvních dvacet minut bylo vyrovnaných se šancemi na obou stranách. Bohužel po prvním inkasovaném gólu se naše hra úplně rozpadla a během další čtvrthodiny jsme inkasovali ještě dvakrát. O poločase jsme si vše vyříkali a do druhého poločasu jsme šli s tím, že když jsme tři góly dostali, tak můžeme v klidu tři i dát.“

 

Snaha Nučic nebyla efektivní

„Druhý poločas jsme byli více na míči a slušně kombinovali, bohužel jsme ale končili před vápnem domácích“, začal komentovat průběh druhé půle Matěj Chromý a pokračoval: „Ti naopak zodpovědně bránili a hrozili z rychlých brejků. Z jednoho takového jsme krátce po poločase inkasovali počtvrté. Jiskřičku naděje vykřesal Kubalík, který byl faulován v pokutovém území a nařízenou penaltu sám proměnil. Tento gól nás nakopl a domácím jsme balón moc nepůjčovali. Bohužel z územní převahy jsme vytěžili pouze pár trestných kopů, které dokázal zlikvidovat domácí gólman nebo zblokovat obránci.

Když domácí opět z rychlého brejku udeřili popáté, byl zápas rozhodnut. Poslední branku vstřelil Nevšímal z pokutového kopu“, uzavřel kapitán Nučic.

Slova hostujícího kapitána potvrdil i Petr Šafránek: „Musím přiznat, že jsme si vybrali i slabší chvilku za začátku druhého poločasu, kdy jsme přenechali aktivitu hostům. Naštěstí toho nedokázali využít a další naše branky nám zajistily vysokou výhru a to nás všechny potěšilo.“

 

 

Závěr utkání byl ještě poznamenán dohady ohledně férovosti plaňanského pomezního a mávání ofsajdů, ale Nučice si pouze vykoledovaly dvě červené karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Za mě zápas rozhodl třemi góly Lazaryev, který se v koncovce zachoval chytře a fotbalově. Nučice se do šancí nedostávaly, obě branky daly z pokutových kopů, když jsme byli podle rozhodčího trochu důraznější v soubojích. Naopak my jsme řadu dalších šancí nevyužili.

TJ Nučice
Matěj Bílý, kapitán: Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství, o kterém rozhodli už v prvním poločase. Závěr zápasu bych nerad komentoval, protože to, co se stalo, do fotbalu nepatří. Ani do toho vesnického.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Olah [-] (85. M. Češner [-] ) , K. Hanzálek [-] (74. T. Nguyen [-] ) , D. Žemba [-] (71. J. Klucska [-] ) , M. Lutsiuk [-] , D. Konůpek [-] , O. Shpuryk [-] , O. Lazaryev [-] , Y. Pavlenko [-] , T. Freund [-] , R. Metlushko [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Lisa [-] (82. J. Hervert [-] ) , L. Kulhavý [-] (70. R. Maršák [-] ) , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-] , J. Jelínek [-] , J. Souček [-] , M. Chromý [-] , K. Hurtík [-] , P. Bradáč [-]

ŽK: 54. Y. Pavlenko , 66. O. Shpuryk , 78. D. Konůpek - 23. P. Nevšímal , 32. F. Kubalík , 58. M. Chromý . ČK: 89. P. Nevšímal , 89. F. Kubalík .
Hráči zápasu: O. Lazaryev .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - NÁGL Petr (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Uvidíme vyrovnaný souboj, který rozhodne bojovnost a odolnost jedinců. Hosté si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích