3:1
(2:0)
88. M. Kutil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo jednoznačně pro Jestřábku


Branky


17

Ačkoliv Krakovany doposud v Jestřabí Lhotě neprohrály ani jeden přeborový zápas, tak tentokrát tahaly od začátku za kratší konec a domácí si v pohodě připsali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Šámala těsně před pauzou

"Letos přepisujeme všechny série co jde", okomentoval zápas krakovanský Jan Špinka a pokračoval: "S Ratboří jsme prohráli po 22 letech, s Plaňany po 9 letech a s Jestřábkou u nich na hřišti v okrese neprohráli nikdy. Bohužel teď hrajeme jak hluchý na housle. Celý zápas byla Jestřábka lepší a nebýt našeho Standy "Čapajeva" Šindeláře, tak jsme mohli dostat sedmičku. První poločas Krajíček tyč a a z dorážky likviduje Šindelář, pak dva brejky Šámala a 2:0."     Slova kolegy také v podobném duchu doplnil kouč Jestřabí Lhoty Martin Mikeš: "V zápase jsme se pomalu rozjížděli, trvala nám dlouho rozehrávka a chyběl lepší pohyb. Přesto jsme si vytvořili několik šancí, které jsme neproměnili. Střela Krajíčka skončila na tyči a dorážka Hrona na břevně. Branky přišly až na konci poločasu, kdy Krajíček nádherně vybídl dvakrát do úniku Šámala, který obě akce proměnil."  

Krakovany v závěru pouze kosmeticky upravili výsledek

"Druhý poločas Šámal z otočky vingl a 3:0. Když už se Jestřábka viděla na pivu, tak Kutil střelou, která bude soutěžit o nejpomalejší v okrese spadla do brány 3:1", uzavřel utkání Jan Špinka.      I na druhý poločas měli činovníci obou klubů podobný pohled. "Ve druhém poločase jsme chtěli co nejdříve vstřelit třetí gól, což se nám povedlo již po třech minutách. Další skvělá spolupráce našich útočníků, Krajíček opět našel Šámala, který nádhernou střelou vstřelil svou třetí branku v zápase", konstatoval Martin MIkeš.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Škoda, že jsme pak na konci zápasu dovolili soupeři snížit. Výborný zápas odehráli naši útočníci, kteří předvedli skvělý výkon.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč, t.č. v trestu: Nejde nám to, nejde. Na tréninky nás chodí dvacet, ale v zápasech to není vůbec znát. Chybí mi tam ta naše bojovnost, opět odevzdaný výkon a další zasloužená porážka. Teď se nám vrátí do sestavy recidivisti po výkonu trestu, takže se máme proti Zásmukám na co těšit.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - D. Kubánek [-] , T. Robovský [-] , P. Kesner [-] (75. M. Trojan [-] ) , F. Krajíček [-] , V. Šámal [-] , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] (66. J. Kostelecký [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-]

TJ SK Krakovany
S. Šindelář [-] - O. Černý [-] (56. V. Novotný [-] ) , J. Olexa [-] , T. Sixta [-] (56. J. Robovský [-] ) , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , M. Kutil [-] , D. Horák [-] , A. Dostál [-] , P. Myška [-] (56. P. Strejcius [-] ) , Z. Vodvářka [-]

ŽK: 67. D. Kubánek .
Hráči zápasu: F. Krajíček , V. Šámal - S. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLÁHA Adam - STANĚK Josef (N), ŠPINKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Derby, které je vždy napjaté až do konce. Věřím, že Krakovany i přes červené karty dokáží zvítězit a odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů