3:2
(1:2)
10. T. Rybák (vl.)
30. J. Mbemba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř tahala ve druhé půli za kratší konec


Branky


45. P. Nevšímal , 76. D. Kočí , 88. F. Kubalík (p.) - 10. T. Rybák (vl.) , 30. J. Mbemba
17

Hosté mohou litovat neproměněných šancí z prvního poločasu, protože nabuzené Nučice ve druhém poločase bojovností urvaly v závěru všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivitu domácích zmrazil gól Slavoje

V Nučicích se čekal kvalitní zápas, protože Ratboř se v případě výhry mohla osamostatnit na čele tabulky. Ale Nučice doma nechtějí prohrávat a hned od úvodních minut se do soupeře zakously a zatlačily hráče Slavoje před jejich branku.

 

Šulc dvakrát zahrával trestný kop, ale Jeřábek byl pokaždé pozorný. Po další standardce vznikl závar před brankou Slavoje, ale dorážku Chromého z úhlu dokázal Jeřábek vykopnout na břevno. Postupně se začali dostávat do hry i hosté, kteří měli nebezpečně tažené protiútoky buď přes Teslíka nebo Adámka. V desáté minutě poslal centrovaný míč do šestnáctky Kovařík, balón byl domácí obranou tečovaný a vysoký lob se chystal ukrýt v rukavicích Tomáš Rybák. Proti slunci nejspíš ztratil míč z pohledu a ten mu vypadl za brankovou čáru - 0:1.

 

Hosté tak otupili nápor domácích a byli to oni, kdo postupně přebíral aktivitu na hřišti. Nučice už se tolik k ohrožení Jeřábka nedostávali a navyšovat skóre mohla Ratboř. Teslíka v průniku ještě stačil zakřižovat domácí obránce, ale další akci už nezastavili. Kesner přebral míč na rohu velkého čtverce, chystal si ho na střelu, ale byl tísněn. Proto ho posunul na Joëla Mbembu, ten si ho navedl po vápně a bombou nad Rybáka zvýšil na 0:2.

 

Domácí byli jako opaření a další útoky se valily na jejich bránu. V největší šanci se po kombinaci Gembiczkého a Biška ocitl Teslík, ale chtěl snad míč dovést až do sítě a byl z toho jen rohový kop. Ten hlavou zakončoval Biško, ale míč přeletěl břevno o půl metru.

 

V poslední minutě prvního poločasu vznikl po ojedinělé akci domácích závar před Jeřábkem. Střela Kubalíka byla zblokovaná, tečovaná opakovaná rána prošla na druhou stranu a Petr Nevšímal měl před sebou odkrytou bránu - 1:2.

Spící Ratboř neodolala

Nučické gól do šatny nakopl a do druhého poločasu vstoupili s elánem. V úvodu však předvedli jen dva nepříliš podařené centry Bradáče a byli to naopak hosté, kdo mohl měnit skóre. Střelu Kesnera ale pokryl Rybák a zakončení Adámka po pohledné akci po ose Gembiczki - Teslík šlo mimo tyče.

 

Byl to boj o každý metr. Přiostřilo se na hřišti a hra byla rozkouskovaná. Ale standardka přinesla štěstí domácím. Trestný kop ze strany z nějakých pětadvaceti metrů posílal Marek Šulc na teč na zadní tyč, Jeřábek proti sluníčku příliš neviděl a míč zapadl za háčky - 2:2.

 

Do konce mače zbývalo patnáct minut a oba týmy chtěly rozhodnout. Na centr Chromého nedoskočil Vedral, na druhé straně si Gembiczki krásně stáhl dlouhý pas, jeho přízemní křížnou střelu úžasně vytáhl Rybák a dorážce Adámka zabránil Souček.

 

Dvě minuty před koncem se ratbořský obránce zachoval jako malý žáček, šel nesmyslně v rohu velkého čtverce do souboje s Nevšímalem a fauloval. Filip Kubalík zachoval pevné nervy a z penalty střelou u tyč strhl vedení na stranu Nučic - 3:2.

 

Hosté přeskupili řady, na hrot se posunul Biško a přišla šance na srovnání, ale Uhra reflexivním zákrokem vymazal Rybák.

 

Zápas končí výhrou Nučic a Ratboř ztrácí první místo, na které se posunula Jestřabí Lhota.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: V úvodu utkání jsme několikrát vyzkoušeli pozornost Jeřábka, ale z našeho tlaku jsme nic nevytěžili, naopak v 10.min Rybák na brankové čáře ztratil vysoký míč ve slunci a ten mu proklouzl mezi rukavicemi. Branka nás opařila a Ratboř hrozila z rychlých přechodů do útoku, které má velmi dobré. Z nich také vytěžila druhou branku. My jsme zápas však nezabalili. Těsně před poločasem jsme snížili na 1:2. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale šance jsme si příliš nevytvářeli a nemohli jsme najít recept na dobře pracující ratbořskou obranu. Naštěstí na druhé straně Jařábek také zachyboval a Šulc dal branku z trestného kopu z 35 metrů. V 88.min byl ve vápně faulován Nevšímal a Kubalík penaltu proměnil, krásným angličanem 3:2.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Zápas dvou různých poločasů, místo toho abychom v prvním dějství přidali za stavu 2:0 další branky z jasných příležitostí a kontrolovali zápas, tak zbytečně před koncem poločasu inkasujeme. Druhý poločas jsme odehráli hodně špatně, nevím, co se našim klukům honilo v hlavě, přestali jsme úplně hrát. Tím domácí zvýšili svoji aktivitu, neměli co ztratit a šli si bojovností pro body. Z naší strany ta bojovnost chyběla i aktivita, což bylo způsobeno i nakopávanou hrou domácích. I když tam byla příležitost ke vstřelení branky, tak jsme ji nedokázali zakončit. Utkání jsme si prohráli sami. Je to škoda, je to fotbal a jede se dál.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] (15. J. Vedral [-] ) , L. Kulhavý [-] (46. P. Zápotocký [-] ) , F. Kubalík [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-] , J. Jelínek [-] , J. Souček [-] , M. Chromý [-] , M. Jícha [-] , P. Bradáč [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - Z. Gembiczki [-] , D. Kemza [-] , L. Vohnický [-] , M. Teslík [-] , M. Kesner [-] , J. Adámek [-] (83. T. Beran [-] ) , J. Mbemba [-] (81. M. Uher [-] ) , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 12. D. Kočí , 61. P. Nevšímal .
Hráči zápasu: F. Kubalík , M. Šulc , M. Chromý - D. Kemza , M. Kesner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - HOUDEK Petr (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ratboř si od prvního kola vede velmi skvěle. Nučice ale nezahálí a budou první, kdo Slavoj oloupí o body.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích