Nelítostnou bitvu rozhodli už v první půli domácí


Branky


17

Důrazné utkání plné osobních soubojů bylo kořeněné góly pouze v prvním poločase, kdy se dvakrát prosadil David Zákoucký. Hosté sice byli o málo fotbalovější, ale ani ke snížení stavu jejich úsilí nevedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zákoucký autorem dvou gólů

Hosté vstoupili do utkání příliš bohorově a byli to tedy Červenopečení, kteří se dobře pohybovali a lépe kombinovali. Výsledkem byla první branka, které ještě předcházelo pár zastřelovacích pokusů. V závaru před brankou Terče vydoloval míč Zdeněk, posunul na Davida Zákouckého, který svojí slabší nohou napálil bodlem míč k tyči - 1:0.

 

Gól domácí uklidnil a stále se snažili proniknout soupeřovou obranou. Hosté se pokoušeli hrát po stranách a centrovanými míči hledali své forvardy. Ale na obou stranách chybělo více přesnosti a tak fotbal pomalu spěl spíše ke kopané. 

 

Více šancí ke vstřelení gólu měli Pečení, ale nebylo jim přáno. Zásmuky mohly po ojedinělé akci vyrovnat, ale skvělým zákrokem podržel svůj tým Linhart. A tak utkání dospělo těsně před přestávku, kdy domácí tým získal míč na své polovině, rychlými přihrávkami ho dostali na půlku hřiště, kde si ho převzal Zdeněk a pelášil s ním do šestnáctky soupeře. Zpětnou přihrávkou našel ve druhé vlně Davida Zákouckého a ten míč zkušeně uklidil k tyči - 2:0.

 

Byl to spíš boj než fotbal

Jednoduchý scénář měl druhý poločas. Hosté se bili o každý metr ve snaze něco s výsledkem udělat. Bohužel vepředu byl aktivní pouze Vrablec, který v úvodu poločasu nastřelil tyčku. Další jeho pokusy neměly gólové parametry stejně jako dva pokusy Pěkného.

 

Domácí drželi pevnou obranu, dopředu se pokoušeli najít Svobodu, ale ten byl většinou příliš osamocen. Přesto mohl náskok navýšit pár minut před koncem, kdy ale jeho přízemní střelu k levé tyčce vyrazil Terč tygřím skokem na rohový kop. 

 

V posledních minutách bylo po šanci na každé straně. Nejprve mladý Dvořák posílal ze strany míč do ohně, kde Přiklopil těsně přestřelil svoji vlastní bránu. A na opačném konci hřiště z trestného kopu těsně minul Schejbal.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Bílý, trenér: První půlka byla z naši strany velmi povedená. Vstoupili jsme do ní dobře připraveni. Hráči si plnili zadané úkoly, měli jsme dobrý pohyb, na rozdíl od zápasu v Jestřábce nám zahrála výborně křídla. V druhé půlce jsme byli takoví tužší, moc jsme se táhli, musel jsem pro křeče a zranění střídat dva střeďáky, kteří hráli výborně!! A chvilku pak trvalo, než si nové seskupeni sedlo a chytli tempo zápasu. Ale i přesto jsme Zásmuky do ničeho nepustili a mohli jsme využít mezery v jejich obraně, bohužel se nestalo. A v závěru se zase kluci chytli a začali jsme správně kombinovat, hledat dobře prostory a už jsme si to pohlídali.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Tentokrát se nám utkání vůbec nepovedlo. Těžko hledat nějaká pozitiva. Zřejmě jsme podlehli dojmu, že se nemůže nic stát a že jedeme pro jasné 3 body k soupeři, který doposud v soutěži jen jednou skóroval. Za celé utkání jsme takřka neohrozili branku domácích. Pečky dobře řešily situace v útočné fázi, kde jsme my naopak propadali. Za nasazení a bojovnost si Pečky body zasloužily. My musíme rychle na toto utkání zapomenout a soustředit se na příští.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: EXNER Michal - VRKOTA Miloš (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2021 09:34
Hodnocení zápasu
13. 9. 2021 14:36
Hodnocení zápasu
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Zásmuky po vítězství nad Kouřimí budou chtít potvrdit body i venku, ale Pečky budou rovnocenným soupeřem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů