3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice nedaly hostům šanci


Branky


13

Krakorky nejezdí do Libodřic rády a ani na tento zápas nebudou vzpomínat v dobrém. Opět odjízdějí domů bez bodů po třech gólech domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení gólem do šatny

Úvodní minuty zápasu ukázaly, že by ale tentokrát mohlo být vše jinak. To by ale Chvojka musel v první minutě trefit vedení. Bohužel se jeho křížná střela neujala. Hosté z mírné převahy vytěžili několik rohových kopů, ale k vážnému ohrožení branky to nevedlo.

 

A tak postupně začaly přebírat otěže utkání Libodřice, které si začaly tvořit i šance. A šance střídala šanci, jenže v bráně Krakovan čaroval Douděra. Když už to vypadalo na bezbrankový poločasový výsledek, chybovali hosté na své pravé straně, domácí poslali míč do ohně, kde se důrazem prosadil Pavel Škopek a uklidil míč do odkryté části brány - 1:0.

 

 

Platonická snaha Krakovan

S vědomím jednogólového manka nastoupili do druhého poločasu aktivněji Krakovanští. Jenže se jim nedařilo překonat libodřický val a výraznější šance nepřicházely. Domácí naopak čekali na každou příležitost k protiútoku a zhruba po hodině hry dokázali navýšit svůj náskok, když Pavel Škopek proměnil šanci po centru do šestnáctky Krakovan - 2:0.

 

Krakovanským hráčům se i nadále nedala vytknout snaživost, ale před branku Hradeckého se jim dostat nedařilo. Až deset minut před koncem mohl vykřesat jiskřičku naděje Sixta, ale Hradeckého nepřekonal. A tak poslední banán na cestu domů přidal v poslední minutě svým gólem Martin Beníšek - 3:0.

 

"Tak jako každý rok jsme se těšili do nejlepšího z areálů na okrese", glosoval krakovanský Jan Špinka: "Opět nás nic nepřekvapilo, fanoušci byli milí a fandili slušně, tak jak to umí jen oni."

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Adam Baško, trenér: Zápas opět jen o tom, kdy a kolik dáme branek. Bohužel se nám nedaří proměňovat naše šance. Štěstí, že se nám střelecky probudil Škopek, který na konci poločasu proměnil svou několikátou šanci v zápase. Do té doby mi připomínal Standu Tecla. Soupeř měl za celý zápas dvě šance, kdy nás podržel Hradecký. Povinné tři body, které budeme chtít potvrdit ve dvou utkáních venku.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Po letech jsme tady chtěli vyhrát, ale opět jsme tahali za kratší konec. Důraz nám nevoní a někteří hráči už mají z této lokality osypky. Musím pochválit domácí fanoušky, opět fandili skvěle. Jen malou výtku bych měl, ty dva míče z Tesca jsou málo. Proto jsem neprodleně vyslal holubí poštou sadu míčů. Doufám, že trefí.



Sestavy


FK Libodřice
M. Hradecký [-] - J. Košík [-] (62. M. Beníšek [-] ) , F. Šafránek [-] , V. Patočka [-] , T. Němec [-] , P. Batelka [-] , P. Škopek [-] (85. L. Lanc [-] ) , M. Volavka [-] (79. F. Krejčí [-] ) , L. Pohanka [-] (69. M. Matějka [-] ) , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - Z. Vodvářka [-] (85. S. Šindelář [-] ) , M. Kutil [-] , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] (46. J. Špinka [-] ) , L. Neruda [-] , D. Horák [-] , V. Novotný [-] (72. J. Trojan [-] ) , P. Myška [-] , T. Sixta [-] , O. Černý [-]

ŽK: 60. P. Batelka , 76. F. Šafránek - 64. V. Novotný , 76. J. Špinka .
Hráči zápasu: L. Pohanka , P. Škopek - O. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - MLÁZOVSKÝ David (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě, že budeme chtít potvrdit tři body z utkání venku. Víme, že nás nebude čekat proti houževnatým Krakovanům nic jednoduchého. Ale i tak tři body pro nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích