B. Uman 65.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary zaskočily favorita


Branky


65. B. Uman
16

Jediný gól z kopačky Benjamina Umana rozhodl, že všechny tři body zůstávají překvapivě ve Štítarech a Velim odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli navrch

Málokdo očekával, že si Velim ze Štítar neodveze tři body. Ale domácí je zaskočili. V sestavě se objevil zkušený Jiří Biško, další matador Lukáš Kmoch už ve štítarském dresu válí delší dobu a oba dokázali své zkušenosti přenést do zápasu.

 

Po patnácti minutách mohl být klidně stav 2:0, kdyby Kmoch proměnil penaltu, když míč poslal pouze do tyče a o chvíli později zazdil stoprocentní šanci Přibyl. Hosté ohrožovali branku Davida Moravce hlavně po standardních situacích, které ale štítarská obrana v pohodě dokázala odvracet.

 

A tak poločas končí bezbrankově a konstatovat můžeme, že domácí tým je lepší. Míč je prostě kulatý a vždy se začíná za stavu 0:0. 

 

Branka Umana rozhodla zápas

I druhé dějství přineslo pro štítarské diváky zajímavý fotbal, ale na gól si museli počkat až do pětašedesáté minuty. To se postavil k exekuci trestného kopu Benjamin Uman a krásnou střelou nedal Svobodovi v brance Velimi šanci - 1:0. Tento gól vlastně rozhodl celé utkání, ale to v té chvíli aktéři na hřišti ještě netušili.

 

Hosté ale s prázdnou odjet nechtěli a byla vidět snaha něco s výsledkem udělat. Ale sestava s pěti mladíky, zvláště když už v prvním poločase musel vystřídat zkušený Nedbal, se už vzchopit nedokázala. 

 

Jediným z tipérů, který uhádl vítěze tohoto utkání, tak je nučický Filip Kubalík, který měl nejspíš tajné zákulisní informace. Štítary si připsaly první body do tabulky a prozatím jim patří desátá pozice. Se stejným počtem bodů ale s lepším skóre je Velim sedmá. V příštím kole prověří formu Štítar lídr tabulky Slavoj Ratboř, Velim bude doma hostit Tuklaty.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Musím říct, že dnes jsme získali tři body zaslouženě. Kdybychom proměnili šance, tak mohlo být rozhodnuto už dříve. Chtěl bych náš tým pochválit za bojovnost a nasazení, které nám přineslo první body do tabulky.




Sestavy


Štítarský SK
D. Moravec [-] - D. Brdíčko [-] (90. J. Brdíčko [-] ) , B. Uman [-] (87. A. Beneš [-] ) , L. Kmoch [-] , P. Pýcha [-] , A. Přibyl [-] (60. M. Lepší [-] ) , J. Vlášek [-] (90. K. Šín [-] ) , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-] , J. Biško [-] , K. Machurka [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - J. Kuchař [-] , J. Nedbal [-] (40. M. Hoření [-] ) , M. Bláža [-] , J. Ceral [-] , J. Jelínek [-] , M. Jansta [-] (46. J. Vokřál [-] ) , L. Vlk [-] , P. Štros [-] , O. Vokřál [-] , M. Kosina [-]

ŽK: 75. K. Machurka , 85. T. Jelínek - 75. J. Nedbal , 83. L. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Biško .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - POLÁK Jakub (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Joel Mbemba
Tip experta: remíza

Velmi zajímavé utkání, Štítary mají ambiciózní tým, kde se mísí zkušenost a mládí. To samé se v podstatě dá říci o juniorce Velimi. Štítary využijí domácího prostředí a bude to remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů