1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítovčice doma vydolovaly pouze bod!


Branky


0

Do Bítovčic, které zatím neposbíraly moc bodů, zavítal celek z Jamného,který doposud nepoznal chuť vítězství a se čtyřmi body na kontě se krčí na dně tabulky. Zápasu mezi těmito celky nechyběl náboj, napětí, góly, dokonce i dvě červené karty. Nakonec se zrodila remíza 1:1, ze které neměl radost ani jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl opatrnou partii

Ze začátku zápasu oba týmy takříkajíc oťukávaly,nikdo se příliš nehnal do útoku a hrálo se spíše na polovině hřiště. První poločaas celkově nabídl podprůměrný fotbal, diváci nemohli mít z takového fotbalu pražádnou radost. Mírně aktivnější byli od 20. minuty hosté. Nicméně ani oni se nemohli dlouho dostat do nějaké kloudnější akce, bylo znát, že chybí opora útočné vozby Lukáš Varhaník. Největší šanci na změnu skóre měli hosté z Jamného, do zakončení se dostal Jiří Šoukal, ale jeho dobře mířenou střelu vytáhl výborným zákrokem brankář Bítovčic Lukáš Kučera. Nudný poločas tak skončil bez branek 0:0.

Dvě branky i dvě červené karty, takový byl druhý poločas

Druhý poločas domácí zařadili "dvojku" a začali dostávat hosty pod místy drtivý tlak a byli lepším týmem v poli. Domácí hráči drželi více míč na svých kopačkách a dostávali se do šancí, leč tyto šance byly především v podobě střel z větší vzdálenosti. I hosté ale měli šance. Vojtěch Kubín například trefil z přímého kopu břevno Kučerovy branky! V 68. minutě přišla i první červená karta v utkání, kdy byl po dvou žlutých kartách za podražení z boku vyloučen David Urbánek z Bítovčic. V 81. minutě jej následoval jamenský Radim Musil, a jeho červená karta bude mít jistě dohru u disciplinární komise, jelikož po vyloučení ještě vulgárně zkritizoval rozhodčího Terbera. Ale zpátky k fotbalu. Pět minut před koncem se diváci dočkali první branky zápasu, bohužel v síti domácích. Po dobře zahraném přímém kopu se prosadil hlavou Martin Tlačbaba a Jamné vedlo 0:1. Domácí všechno vrhli do útoku a v poslední minutě se dočkali vyrovnání. Letěl poslední centrovaný míč zápasu, gólman Hanus se nedomluvil s Pytlíkem, srazili se a Luboš Pokorný už měl snadnou úlohu - 1:1. Tímto výsledkem také vyrovnaný duel skončil, a oba týmy tak braly po bodu do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela, obránce: "První poločas se hrálo spíše mezi vápny bez šancí. V druhém poločase nás domácí tlačili, vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - D. Urbánek [-] , Z. Kourek [-] , T. Kourek [-] , J. Listopad [-] - D. Matula [-] , R. Fejta [-] , M. Vondrák [-] , P. Dvořák [-] (83. L. Pokorný [-] ) - J. Hrad [-] , L. Chvátal [-]

TJ Sokol Jamné
R. Hanus [-] - M. Tlačbaba [-] , M. Píbil [-] , O. Vomela [-] , J. Hora [-] - V. Kubín [-] , R. Musil [-] , J. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] - J. Šoukal [-] (73. J. Nesiba [-] ) , M. Pytlík [-]

ŽK: 61. D. Urbánek - 32. R. Musil , 62. M. Píbil , 65. J. Kubín , 88. J. Hora . ČK: 68. D. Urbánek - 81. R. Musil .
Hráči zápasu: L. Kučera - O. Vomela .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.